Zoekresultaten

Gezocht op: robbery
Robbery Gone Wrong. Don't Mess With This Woman

Wat te doen bij een overval of inbraak? Rustig blijven, niet de held uithangen en volledig meewerken. Deze dame denkt daar heel anders over..
26 Sep '16 - in Cool
door Patrick
Real Live Watch Store Robbery

Als je overdag een juwelier wilt overvallen heb je heel wat lef nodig, of gewoon niet goed bij je hoofd zijn. In dit geval hebben we het over optie twee. Helaas heeft de cameraman geen ballen om dit heel makkelijk moeilijk te maken voor de overvallers..
14 May '16 - in WTF!
door Patrick
Robbery Fail
Lig je net een paar biertjes weg te tanken, ben je plotseling getuige van een inbraak. Wat doe je? Negeren en weglopen, of ga je even kijken?..
23 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Drop Dead Robbery
Als je netjes je werk staat te doen en er staat plotseling iemand met een mes of pistool voor je neus om geld te schreeuwen, dan is het wel even schrikken. Maar als je dan vervolgens een pistool op zijn hoofd richt dan krijg je soms rare reacties..
01 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Roman Atwood - Orphanage Robbery Prank
Mensen die dagelijks klaar staan voor ouderloze kinderen verdienen vaak meer dan ze daadwerkelijk krijgen. Tijd voor grappenmaker Roman Atwood om dat eens duidelijk te maken. Maar dan wel op zijn manier..
02 Nov '14 - in Cool
door Patrick
ATM Robbery Prank VitalyzdTv
Wat zou jij doen als je ziet dat iemand een pinautomaat leeg staat te roven? Help je hem, ga je achteraf graaien of bel je netjes de politie? Vitaly deed de test..
26 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Bike Robbery In South Africa
Een heerlijk stukje fietsen is goed voor je. Maar in Zuid Afrika is dat een ander verhaal. Voor je het weet ben je je fiets, en je andere bezittingen kwijt. Gelukkig weten ze niet wat een GoPro camera is. De daders zijn inmiddels gepakt..
05 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
ATM Robbery Prank Gone Wrong
Elke dag worden er weer nieuwe pranks het internet op geslingerd. Soms leuk, vaak niet het bekijken waard. De grappenmakers denken dat ze met een camera vrij spel hebben. Maar helaas voor hen is dat niet altijd het geval. Dit was te verwachten.
11 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Brazilian Robbery Gone Wrong
Mocht je in BraziliŽ een supermarktje willen overvallen, denk dan eerst goed na. Voor je het weet sta je zonder knaken zo weer buiten..
22 Aug '13 - in Humor
door Patrick
Attempted Robbery @ Ducati Croydon
Een brutaal mens heeft de halve wereld. Maar om nou gewoon een motorzaak in te lopen om vervolgens met twee nieuwe Ducati's weer de deur uit te lopen gaat een beetje ver. Gelukkig gaat het ook niet helemaal volgens plan. Stel dwazen..
10 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Robbery, Busted By Your Own Mom..
Mocht je ooit van plan zijn een tankstation te overvallen, zorg dan wel dat je moeder niet in de buurt is. Anders krijg je dit soort praktijken..
08 Jul '12 - in WTF!
door Patrick
Robbery Payback
Als je met tasjes stelen jezelf van geld moet voorzien ben je in mijn ogen fout bezig. Helaas zijn er toch dagelijks mensen die daar het slachtoffer van zijn. Voor eigen rechter spelen is natuurlijk niet goed, maar wie geeft deze gasten ongelijk.
22 May '10 - in WTF!
door Patrick
Robbery Fail
Wanneer je van plan bent een overval te plegen zijn er een aantal dingen van essentieel belang. Laten we beginnen met een geschikt vlucht voertuig..
23 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Robbery Prank
Van je vrienden moet je het hebben. Stel dat een maat van je een misselijke grap met je uithaalt, dan kan hij verwachten dat je hem een keer met gelijke munt terugbetaald.
23 Mar '10 - in Humor
door Patrick
Wet Robbery
Het is sowieso te triest voor woorden dat vandaag de dag niemand van je spullen af kan blijven, maar dat je op straat ook nog overvallen wordt is wel helemaal het toppunt. Gelukkig staat alles op camera, maar of je dan achteraf blij bent met de beelden is een ander verhaal.
27 Feb '10 - in WTF!
door Patrick
Robbery
Wat te doen bij een overval? Rustig blijven, niet de held uithangen en volledig meewerken. Deze jongen heeft het schijnbaar anders geleerd.
10 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Robbery
Een normaal mens zou schrikken als er plots een man je winkel binnen komt lopen met een bivakmuts op en een pistool in zijn handen. Maar gewoon niet reageren is ook een optie om de overvaller de deur uit te sturen.
29 Jun '08 - in Humor
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties