Zoekresultaten

Gezocht op: redbull
Red Bull - Simple Session 2018 Skate Highlights

Skateboarden is een vak apart. Maar een ding is zeker. Deze gasten weten hoe ze met een skateboard om moeten gaan..
13 Feb '18 - in Cool
door Patrick
Red Bull - The Fourth Phase
Er zijn legio geweldige snowboard films op de markt, maar als Red Bull en Travis Rice zich ergens mee gaan bemoeien wordt het pas echt spannend. Na 'The Art of Flight' van wat jaren terug, komen ze nu met 'The Fourth Phase'. Voor de liefhebbers hier de officiële trailer.
16 Aug '16 - in Trailers
door Patrick
Slackladder: Alex Mason RedBull

Touwtje springen maar dan net even anders. Normaal gesproken is het lopen over een koord nog best lastig, maar zo te zien heeft Alex Mason het aardig onder de knie.
07 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Dune Shredding, Sandboarding, RedBull

Snowboarden is tof, maar bij gebrek aan sneeuw en een overdosis zand gooien we het deze keer over een andere boeg. Dune Shredding!
29 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Aerobatic Flying With Red Bull's Kirby Chambliss
Dat Kirby Chambliss goed met een vliegtuig overweg kan hebben we eerder kunnen zijn tijdens de Red Bull Air Race. Vandaag mag een gelukkige een stukje met hem meevliegen. Ik kan maar één ding zeggen. Ik wil ook!
16 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Paper Dreams - A Story By David Betteridge
Het leven kan raar lopen. Het ene moment ben je als hobby papieren modelauto's aan het fabriceren en even later krijg je van RedBull een baan aangeboden om mee te helpen hun Formule 1 wagens te ontwerpen. Het overkwam Paul Bischof..
14 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Red Bull Crashed Ice 2014 Saint Paul USA LIVE!
Ben jij niet in de gelegenheid om 'even' af te reizen naar Amerika om daar real-life de tweede race van het Ice Cross Downhill World Championship mee te maken? No worries. De finale wordt vannacht, 23 februari, om 02:00 uur live uitgezonden. Bewijst één van de Nederlanders dat Nederland schaatsland nummer één is? Je ziet het met eigen ogen via de livestream!
22 Feb '14 - in Sport
door Patrick
RedBull Racing - How To Make An F1 Car - Assembly (Part 4)
Hoe diverse Formule 1 teams hun bolides samenstellen en testen is vaak een groot geheim. De rode stier doet het anders. Zie hier inmiddels deel 4 van de mini docu 'How to make an F1 car'..

Eerdere delen hier, hier en hier..
09 Oct '13 - in Docu
door Patrick
RedBull Racing - How To Make An F1 Car - Manufacturing (Part 3)
Hoe diverse Formule 1 teams hun bolides samenstellen en testen is vaak een groot geheim. De rode stier doet het anders. Zie hier deel 3 van de mini docu 'How to make an F1 car'..

Voor de liefhebbers hier deel 1 en deel 2..
02 Oct '13 - in Docu
door Patrick
RedBull Racing - How To Make An F1 Car (2)
Hoe diverse Formule 1 teams hun bolides samenstellen en testen is vaak een groot geheim. De rode stier doet het anders. Vorige week hadden we deel 1, en vandaag voegen we daar het tweede deel aan toe. Enjoy!
25 Sep '13 - in Docu
door Patrick
Red Bull Racing - How To Make An F1 Car - Part 1
Hoe diverse Formule 1 teams hun auto samenstellen en testen is vaak een groot geheim. De rode stier doet het anders, we krijgen zelfs uitleg hoe ze te werk gaan. Zie hier het eerste deel van Red Bull Racing's 'How to make an F1 car'..
18 Sep '13 - in Docu
door Patrick
RedBull & People = Awesome (3)
Met de juiste combinatie kom je een heel eind. Dus neem de rode stier, een lading getalenteerde mensen en dit is het resultaat..
22 Jul '13 - in Cool
door Patrick
RedBull Hare Scramble 2013 Pile Up
Een van de zwaardere enduro races is zonder twijfel RedBull's Hare Scramble. Voor je het weet lig je met zo'n 30 man op een hoopje..
05 Jul '13 - in WTF!
door Patrick
Art Of Pit Stop, Red Bull Racing
In enkele seconden een formule 1 wagen weer op orde brengen is een kunst op zich. Vier wielen verwisselen doen de jongens van RedBull Racing in een kleine 2 seconden. Vandaag doen we het in slow-mo style..
05 Jul '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Melbourne F1 2013 Speed Comparison
Wij van Biertijd houden wel van leuke wedstrijdjes. Zelfs als de uitslag van te voren al aardig bekend is. We zetten drie wagens naast elkaar op het F1 circuit van Melbourne. De Mercedes SL63 AMG, een V8 Supercar en een Redbull F1 bolide. Wie gaat er als eerste over de finish?
18 Jun '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
RedBull & People = Awesome (2)
Met de juiste combinatie kom je een heel eind. Dus neem de rode stier, een lading getalenteerde mensen en dit is het resultaat..
24 May '13 - in Cool
door Patrick
RedBull & People = Awesome
Met de juiste combinatie kom je een heel eind. Dus neem de rode stier, een lading getalenteerde mensen en dit is het resultaat..
01 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Valparaíso Cerro Abajo, RedBull, MTB, Downhill, Urban
Elk jaar weer wagen de beste MTB rijders ter wereld zich over de heuvels van Valparaíso in Chili voor de downhill bike run Valparaíso Cerro Abajo. Zo ook dit jaar. Waanzin!
28 Feb '13 - in Cool
door Patrick
RedBull Stratos Felix Baumgartner's Sonic Boom From The Ground
De supersonische sprong van Red Bull Stratos Felix Baumgartner is regelrecht de recordboeken in gegaan. Maar de vraag was of hij daadwerkelijk met zijn snelheid door de geluidsbarrière is gegaan. Bij deze de nieuwe beelden (en vooral geluid) van de rode stier..
27 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Red Bull Crashed Ice 2011 valkenburg Live Webcast
Zelf zijn we dit weekend te gast bij Red Bull voor het kick-ass event Crashed Ice in Valkenburg. Wil jij meekijken? Dan kan! Vanaf 18.30 CET kun je hier de live webcast volgen en natuurlijk ook op tv, RTL7. De foto's volgen zo snel mogelijk.

Voor de liefhebbers hier de ice track building en highlights van München.
05 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Red Bull Crashed Ice 2010 - Live Stream From Munich
De liefhebbers van de rode stier kunnen straks weer genieten van een live event vanuit Munchen. Crashed Ice 2010 staat garant voor spektakel! Hier de livestream, en hier een mirror voor het geval dat.

Show is over...
16 Jan '10 - in Cool
door Patrick
Red Bull Cliff Diving Rotterdam 2009
Vanmiddag waren we live aanwezig bij het Red Bull Cliff Diving event in Rotterdam met Useloos en de altijd gezellige Zekerweter. Ondanks één regenbuitje mochten we trouwens niet zeuren over het weer. Vanaf 26 meter hoogte sprong Orlando Duque zich weer tot winnaar. Wat een geweldig evenement! Zie hier de foto's.
20 Jun '09 - in Sport
door Patrick
That's It, That's All Snowboard Redbull Quiksilver
Het is al mooi om te zien hoe een snowboard wordt gemaakt, maar het is nog mooier om de experts er mee aan de gang te zien. Combineer Redbull met Quiksilver en dan krijg je 'That's It, That's All'.
11 Jan '09 - in Cool
door Patrick
Crashed Ice
De mensen van Redbull blijven ons verrassen met de mooiste nieuwe sporten. Neem als voorbeeld Redbull's Crashed Ice. Hier de beelden vanuit Quebec.
04 Jan '09 - in Cool
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties