Zoekresultaten

Gezocht op: playboy
Playboy - Hair Through The Ages
Ik heb werkelijk waar nooit geweten dat mannenblad Playboy zo'n effect heeft gehad op de kapsels van de heren die het blad lezen. Toch ergens best logisch..
26 Jun '12 - in Commercial
door Patrick
Making Of The Secret Room
De geweldige Bavaria commercial met Hugh Hefner hebben jullie vast nog vers in het geheugen. Laten we eens een kijkje nemen in de Playboy Mansion hoe de clip tot stand is gekomen.
07 Jun '11 - in Commercial
door Patrick
Hugh Hefner's Secret Room
Zelfs mannen als Playboy baas Hugh Hefner zijn de cocktails en champagne wel eens spuug zat. Dan is het toch wel heerlijk om jezelf even terug te trekken in je eigen secret room..
30 May '11 - in Commercial
door Patrick
SaBo-FX - F Yeah!
Niet alleen WootsonTV maar ook SaBo-FX weet wat wij lekker vinden. Vandaag combineert Sabo een heerlijk stukje muziek met Playboy girl Bethanie Baderstscher.
28 Feb '11 - in Sexy
door Patrick
Nicolette Kluijver Playboy Shoot Behind The Scenes
Wellicht weten jullie inmiddels dat BNN presentatrice Nicolette Kluijver volgende maand in de Playboy verschijnt. De foto's hebben we niet, maar wel een behind the scenes special. Enjoy!
05 Apr '10 - in Sexy
door Patrick
Playboy Paay
Patricia Paay in de Playboy. Heel Nederland heeft het er over, en iedereen heeft zijn eigen mening klaar. Zo ook Nico Dijkshoorn en Theo Maassen tijdens DWDD.
10 Dec '09 - in Actueel
door Patrick
Playboy Mansion Halloween Party
Er bestaat een kleine kans dat Spiderman of de Hulk morgen voor je deur staat voor een handje snoep. Best leuk dat halloween, maar toch zie ik liever een aantal van deze dames voor me deur staan.
29 Oct '09 - in Sexy
door Patrick
Marge Simpson
Er hebben al verschillende bloedmooie vrouwen in de Playboy mogen staan, maar één dame ontbrak nog. In November is het zover.
24 Oct '09 - in Sexy
door Patrick
German Bunnies 2005-2008
De schaars geklede dames van Playboy zijn altijd een lust voor het oog. Zo dacht onze buurman ook. Kijk mee naar een zwoele compilatie Duits schoon.
03 Sep '09 - in Sexy
door Patrick
Playboy Retro
Wil je opa een keer verrassen met de beeldschone Playboy pin-up's uit zijn jongere jaren? We nemen even een stap terug in de tijd. Zie hier ruim vijftig Playboy magazines uit de goeie ouwe tijd. Thx!
21 Mar '09 - in Retro
door Patrick
What Not To Do When Meeting Her Parents
Je eerste vriendinnetje zal je waarschijnlijk nooit vergeten, net als de eerste keer dat je kennis maakt met je schoonouders. Playboy bunny Sara Jean Underwood legt even uit wat je wel en tevens niet moet doen tijdens de eerste ontmoeting.
17 Nov '08 - in Humor
door Patrick
Olympic Babes
De olympische spelen zijn al best om naar te kijken, maar het kan natuurlijk altijd beter. Neem een aantal mooie Duitse sportsters, combineer dat met Playboy, en dan krijg je dit.
19 Aug '08 - in Babes
door Patrick
Wii Fit (2)
Dat de Wii Fit een gewedlige uitvinding is hebben we al eerder laten zien. Laten we vandaag eens een potje snowboarden en boxen met Playboy Cyber Girl Jo Garcia.
16 Jun '08 - in Sexy
door Patrick
Adobe Power
Photoshop is geweldig, dat hebben we al een keer eerder laten zien. Zoals we wel weten zijn de foto's uit o.a. Playboy meer bewerkt dan echte realiteit, maar dat je met wat geduld een lelijke zwaan kan omtoveren in het ideale buurmeisje was nieuw voor mij.
11 May '07 - in Cool
door Patrick
Playboy - Centerfolds 2001
Nieuwe ronde nieuwe kansen. Aan de laatste reacties te zien was 2001 niet zo'n goed jaar voor Hugh Hefner. De Biertijd bezoekers zouden vanaf Januari massaal de Playboy in de schappen laten liggen. Misschien dat een jaar extra het beter doet. Hier de 2002 centerfolds!
17 Nov '06 - in Babes
door Patrick
Playboy - Centerfolds 2001
Werkelijk ongelovelijk wat de wat oudere Playboy playmates niet losmaken bij de Biertijd bezoekers. Het lijkt wel of iedereen zichzelf weer als kleine jongen ziet zitten met een doos tissues. Op verzoek van aardig wat bezoekers gaan we verder met de playmate special. Zie hier de mooiste van het jaar 2001.
16 Nov '06 - in Babes
door Patrick
Playboy - Centerfolds 2000
Jerkov en ik hadden het er net nog over, dat we als kleine jongentjes het helemaal geweldig vonden als we stiekum een blik in de Playboy konden werpen. Jerkov kan playmate Samantha Fox nog steeds niet uit zijn hoofd zetten en dus komen we met een volledig jaar Playboy Centerfolds. Zie hier de dames van 2000!
15 Nov '06 - in Babes
door Patrick
Playboy Mansion
Het is altijd leuk om te zien hoe de rijke muzikanten en zakenlui wonen. MTV Cribs opent deuren die voor anderen gesloten blijven. Snoop Dogg, Jamirioquai's Jay Kay en Eminem zijn allemaal gasten die zeker niet mogen klagen. Maar de werkelijke topper is toch wel de Playboy Mansion van ouwe snoepert Hugh Hefner.
12 Nov '06 - in Cool
door Patrick
Heleen van Royen
Roman schrijfster Heleen van Royen staat binnenkort in de Playboy. Heleen is een mooie meid, maar eerlijk gezegd niet mijn type. Natuurlijk mag dat de pret niet drukken, dus hebben we voor degene die haar wel even naakt wil zien de beelden van de photoshoot.
27 Oct '06 - in Babes
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties