Zoekresultaten

Gezocht op: playboy
Playboy - Hair Through The Ages
Ik heb werkelijk waar nooit geweten dat mannenblad Playboy zo'n effect heeft gehad op de kapsels van de heren die het blad lezen. Toch ergens best logisch..
26 Jun '12 - in Commercial
door Patrick
Making Of The Secret Room
De geweldige Bavaria commercial met Hugh Hefner hebben jullie vast nog vers in het geheugen. Laten we eens een kijkje nemen in de Playboy Mansion hoe de clip tot stand is gekomen.
07 Jun '11 - in Commercial
door Patrick
Hugh Hefner's Secret Room
Zelfs mannen als Playboy baas Hugh Hefner zijn de cocktails en champagne wel eens spuug zat. Dan is het toch wel heerlijk om jezelf even terug te trekken in je eigen secret room..
30 May '11 - in Commercial
door Patrick
SaBo-FX - F Yeah!
Niet alleen WootsonTV maar ook SaBo-FX weet wat wij lekker vinden. Vandaag combineert Sabo een heerlijk stukje muziek met Playboy girl Bethanie Baderstscher.
28 Feb '11 - in Sexy
door Patrick
Playboy Paay
Patricia Paay in de Playboy. Heel Nederland heeft het er over, en iedereen heeft zijn eigen mening klaar. Zo ook Nico Dijkshoorn en Theo Maassen tijdens DWDD.
10 Dec '09 - in Actueel
door Patrick
Wii Fit (2)
Dat de Wii Fit een gewedlige uitvinding is hebben we al eerder laten zien. Laten we vandaag eens een potje snowboarden en boxen met Playboy Cyber Girl Jo Garcia.
16 Jun '08 - in Sexy
door Patrick
Adobe Power
Photoshop is geweldig, dat hebben we al een keer eerder laten zien. Zoals we wel weten zijn de foto's uit o.a. Playboy meer bewerkt dan echte realiteit, maar dat je met wat geduld een lelijke zwaan kan omtoveren in het ideale buurmeisje was nieuw voor mij.
11 May '07 - in Cool
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties