Zoekresultaten

Gezocht op: pizza
Jamie Oliver's Magic Beer & Pizza Recipe

Na de opmerkelijke kookkunsten van Nigella Lawson, Gordon Ramsay en topkok Heston Blumenthal komt vandaag Jamie Oliver even langs met een nieuw recept.
07 Apr '17 - in Humor
door Patrick
Pizza

Gezellig met Furious Pete bij de Italiaan een pizza happen is maar voor korte duur. Binnen een minuut sta je weer buiten. Maar wel een nieuw Guinness wereld record voor de veelvraat. Ik doe het hem niet na.

Nu nog een wedstrijdje met Matt Stonie
25 Apr '16 - in WTF!
door Patrick
TMNT: Out Of The Shadows - Official Trailer

De Teenage Mutant Ninja Turtles blijven geweldig. Want zeg zelf, martial arts schildpadden die pindakaas met mosselen pizza's eten zijn gewoon awesome. Tijd voor een nieuwe film! Zie hier de trailer van TMNT: Out of the Shadows.
12 Apr '16 - in Trailers
door Patrick
Pizza Pro
Een echte Italiaan weet de beste pizza's te bakken. En voor je hem bloedheet en knapperig op je bord krijgt moet eerst het deeg even onderhanden worden genomen. Deze man is de master!..
30 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Amazing Pizza Delivery Guy Story
Het salaris van een pizzabezorger is niet al te hoog en dus is het fijn als iemand een paar eurotjes extra geeft als je met een stomende doos aan de deur staat. Jeff Louis is een pizzabezorger, harde werker, en heeft het niet al te breed. Zelfs als hij eerder op het werk moet verschijnen om wat pizza's bij een kerk te bezorgen hoor hem niet klagen. Met andere woorden, dit is hem gegund..
03 Dec '15 - in Cool
door Patrick
NYC Pizza Rat Prank
Mensen in de maling nemen is en blijft leuk. Vandaag verbouwen we een RC wagentje tot een heuse pizza rat en gaan de stad in..

Hoe je de pizza rat maakt zie je hier..
08 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Back To The Future Pizza Hydrator Prank
Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Vandaag gebruikt hij de pizza hydrator uit Back To The Future om mensen in de maling te nemen..
22 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Always Tip The Pizza Guy..
Op z'n tijd een pizza bestellen is altijd lekker. En als de bezorger dan ook nog snel voor je deur staat, dan is een beetje fooi vaak wel de normaalste zaak van de wereld. Geef je liever geen fooi, dan krijg je dit..
04 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Pro Pizzaboxer At Work
Wie is er niet dol op pizza. En gelukkig werken er heel wat mensen in de pizza business om regelmatig een stomende pizza aan de deur te bezorgen. Deze dame vouwt de doosjes, en dat doet ze sneller dan ik hem open kan maken..
09 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
StukTV - Pizza Bezorgen In Een Bouwmarkt
De jongens van StukTV weten altijd wel leuke geintjes te verzinnen. Alleen kan niet iedereen die waarderen. Waaronder bouwmarkt Praxis..
02 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Improv Everywhere - Pizza Train Party
De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag verrassen ze nietsvermoedende treinpassagiers met een heuse Pizza Party..
14 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Mashd N Kutcher - When U Collab With The Pizza Guy
Een poosje terug zagen we hoe Mashd N Kutcher uit verveling in het vliegtuig een klein mixje in elkaar draaide. Vandaag vraagt hij de pizzabezorger om het een en ander in te spreken voor een nieuwe creatie..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Random Act Of Kindness - Crazy Pizza Delivery Tip
Elke pizzabezorger doet zijn best om zo snel en zo heet mogelijk je pizza op tafel te krijgen. Vaak krijgen ze een kleine tip of soms helemaal niets. Deze mensen wilde n pizzabezorger even in het zonnetje zetten. En daar is Rob best blij mee gok ik zo..
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Fat Guy Pizza Workout
Met de zomer voor de deur wil je toch graag wat extra kilo's kwijt. Een sportschool is daar de perfecte plek voor. Maar of het deze knakker gaat lukken is nog maar de vraag. Lang leve pizza!
05 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Scary Pizza Delivery Prank
Als pizzabezorger maak je heel wat mee. Je staat immers elke dag voor heel wat verschillende deuren. Wat deze pizzaboer meemaakt gaat misschien een beetje ver, maar dat komt vast goed..
13 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Pizza Hut & Chaotic Moon Studios Interactive Concept Table
Even gezellig ergens een pizzatje pakken is ook niet meer wat het geweest is. Er komt zelfs geen leuke dame meer naar je toe om je bestelling op te nemen. Althans, bij de Pizzahut dan. Al mis ik wel het belang van een interactieve tafel als deze. Is pen en papier niet meer van deze tijd?
07 Mar '14 - in Tech
door Patrick
Lazy Pizza Delivery
Pizza's bezorgen is niet eens zo'n verkeerde bijbaan, maar al die trappen ben je een keertje beu. Maar daar is natuurlijk een oplossing voor..
21 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Homeless Pizza Party
Roman Atwood is een man die meestal de straat op gaat om mensen in de maling te nemen. Maar vandaag gooit hij het over een andere boeg. We gaan wat pizza's uitdelen..
21 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Zombie Pizza Prank
Met Halloween voor de deur gaan mensen creatief worden en zet men alles op alles om andere de stuipen op het lijf te jagen. Heerlijk, hebben wij weer wat te lachen..
15 Oct '13 - in Humor
door Patrick
100$ Magic Tip For Pizza Delivery
Elke dag op je scooter pizza's bezorgen is ook niet alles. En al helemaal niet als ze ook nog je tip vergeten. Daarom gaat Stuart Edge een aantal pizzabezorgers een goede dag bezorgen met een kleine goocheltruc..
01 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Wanna Order A Pizza?
Onderhand is het gebruikelijk om even snel een pizza te bestellen via het internet of de telefoon. Maar wat als de pizzeria jou gaat bellen voor een bestelling?..
19 Sep '13 - in Humor
door Patrick
sssShawnnnn - Pizza Rolls (Metal x EDM Mashup)
Het is altijd gezellig als mensen langskomen. Maar het is ook fijn als ze weer weg gaan en ze laten per ongeluk leuk speelgoed achter. Dan kan je zelf een keer de DJ uithangen..
31 May '13 - in Music
door Patrick
Hungry Pizza Delivery Guy..
Mocht je dit weekend een pizza bestellen en er een bezorgd krijgen met weinig vlees, ga dan geen negatieve recensies schrijven. Wellicht is die snuiter aan je deur, die jij net twee euro fooi geeft, wel het probleem..
24 May '13 - in WTF!
door Patrick
Awesome Crpe Maker
Je kunt tijdens je vakantie op Mallorca na het stappen een pizza'tje pakken of een lading tapas overdwars duwen, maar een vers gemaakte crpe is natuurlijk ook niet verkeerd. En laat deze man daar nou zijn hart, ziel en zaligheid in gooien..
09 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Tortpizza
Weekend, de twee dagen om een keer het normale koken te vergeten en het jezelf makkelijk te maken. Althans, makkelijk is anders, maar dat deze pizza zal smaken is zeker!
08 Dec '12 - in Cool
door Patrick
90's Pizza Hut Prank
Mocht je een keer je zolder of kelder opruimen, en je komt een ruim 20 jaar oude kortingsbon van de Pizzahut tegen, dan zeker niet weggooien. Gewoon inleveren. Ze zijn de moeilijkste niet..
04 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Aaron's Last Wish - A $500 Tip For Pizza (Week 5)
Een poosje terug konden we zien hoe de laatste wens van Aaron tot realiteit werd gebracht door een serveerster van een pizzatent te belonen met een tip van 500 dollar. Vandaag wordt een nieuwe serveerster verrast..
18 Oct '12 - in Cool
door Patrick
The World In Two Minutes - Italy
We hebben al aardig wat twee minuten tripjes gemaakt over de wereld. Vandaag bezoeken we het land van hete pizza's en snelle bolides, Itali!
28 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Aaron's Last Wish - A $500 Tip For Pizza
Wat doe je als er in iemands testament een laatste wens staat? Juist, dan maak je dat realiteit. Aaron's wens was een willekeurige pizza serveerster een tip te geven van 500 dollar. Hoewel hij zelf het geld niet had heeft zijn broer door middel van donaties het wel voor elkaar gekregen. Meer info op deze site..
13 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Eat Your Pizza With Style..
Het is weer etenstijd. Staat er bij jou pizza op het menu, let dan even op. Een pizza schuif je natuurlijk niet zomaar naar binnen, die eet je met style..
18 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Hell's Pizza Roulette
Kijk, dit is nou een tof idee. Niet van die smerige wasabinootjes, maar een 'gevaarlijke' pizza. Persoonlijk ben ik een groot liefhebber van de extreem pittige sausen van Blair, dus wat mij betreft, laat maar komen die Hell's pizza roulette!
13 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation January 2012
De oogst qua Fail compilaties was een beetje karig deze maand. Geen nood, dan maken we ze gewoon zelf. Vanaf nu dus elke maand een eigen Fail compilatie op TLP en Biertijd, want een pizza smaakt prima met bier! Niet te streng zijn, dit is de eerste poging.. Enjoy!
04 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Meatzza
Ok, iets te laat voor het avondeten van vandaag, maar wellicht wel een ideetje voor morgen. Weg met het goede voornemen om gezonder te gaan eten. We gaan voor pizza, Epic Meal Time style!
03 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
One Year Epic Meal Time - Fast Food Pizza Cake
We hebben al een poosje geen aandacht besteed aan de experts van Epic Meal Time. Maar hun 1 jarig jubileum mogen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
18 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Pizza Hut India
Met legio pizzatenten in de buurt moet je als restaurant toch met iets speciaals komen om de mensen naar je toe te trekken. Zeggen jullie het maar, is het wat voor hier in Nederland?
22 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Candy Pizza
Het is weer Dinsdag, dus tijd voor een nieuwe aflevering van Epic Meal Time. Niet schrikken, we doen het deze keer op een andere manier. Na de Candy BBQ, nu de Candy Pizza..
05 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
TMNT Michelangelo's Pizza Taste Test
In de tekenfilm Teenage Mutant Ninja Turtles eten de helden dagelijks de meest rare pizza's. Om er n te noemen, pindakaas en mosselen. Tijd voor een proeftest!
13 May '11 - in WTF!
door Patrick
Simyo Site Gehacked
Zo kan je ook de dag beginnen. Kom je op je website blijkt de boel gehacked te zijn. Check de site van Simyo die nu met alle plezier alles doorlinkt naar concurrent Ben. Volgens de laatste tweet van Simyo, "Er is wat mis met de site van Simyo". Dat hadden we zelf al door! We houden jullie op de hoogte. Thnx Pizza!

Update: Helaas, het was een hoax..
31 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Dead Drunk But Trying - Making Pizza
Met een stuk in je kraag een pizza bereiden, gaat dat een susses worden? Deze jongens deden de test..

Na de pizza uitdaging, moet een Ikea kastje toch helemaal geen probleem zijn..
06 Nov '10 - in Humor
door Patrick
Epic Meal Time - The Greasiest Sandwich Ever!
Een poosje terug hadden we een filmpje van de 'perfecte' pizza. Vandaag doen we het lichtjes over. Deze keer alleen geen pizza, maar een kick-ass sandwich!
02 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Pizza
Voor wie nog zin heeft in een late lunch is deze pizza wellicht een goed idee. Sonja valt dood van haar stoel als ze het ziet, maar smaken zal die.
19 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Pulling The Cheese
Tijdens een pizza commercial moet de pizza er natuurlijk wel overheerlijk uitzien. En daar komt nog meer bij kijken dan jij waarschijnlijk denkt. We zagen het eerder bij hamburgers, vandaag de pizza's. Zie hier Pulling the Cheese!
01 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
E3 Booth Babes
Tijdens de E3 Expo in het Los Angeles Convention Center afgelopen week hebben we genoeg kunnen zien op game gebied. Naast de nieuwste snufjes waren er ook de nodige dames om de sfeer op te vrolijken. Pizza heeft een aantal E3 booth babes op een rijtje gezet voor je.
22 Jun '10 - in Pics
door Patrick
Pizza Promoter
Als levend reclamebord mensen lokken is niet echt de meest fantastische job. Deze jongen maakt er in ieder geval nog het beste van. Rock on!
20 Jun '10 - in Cool
door Patrick

Hamburger Pizza
Hamburger Pizza
In het Amerikaanse plaatsje Blue Mountain State komen al je dromen uit. Zelfs de ultieme culinaire droom: de hamburger pizza. Weten wat daar nog meer gebeurt? Check dan vanaf aanstaande zondag (om 22.10) MTV.
14 Apr '10 - in Advertentie
door Patrick
Spider Pizza Prank
Jesse Wellens is voor ons geen onbekende. Hij en zijn vriendin maken het elkaar dagelijks moeilijk door 'geintjes' bij elkaar uit te halen. Stukje pizza meid?
06 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Remi Gaillard - Ninja Turtles - Pizza
Wanneer de franse malloot Remi Gaillard in de buurt is weet je dat je op je hoede moet zijn. Vandaag zijn de pizzabezorgers niet veilig. Geweldig, zoals we van Remi gewend zijn..
23 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Pachuca Fireworks
Vuurwerk, vanavond is het dan eindelijk zover. Tegenwoordig voel ik me niet meer de baas van vroeger met een pakje astronauten. En zeker niet als je het vergelijkt met Pizza's klappers..
31 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Pizza Surprise
Het leven van een pizzabezorger is met tijd en wijle totaal niet verkeerd. Maar ja, het kan natuurlijk niet elke dag feest zijn..
15 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Swimwear
Buurman Pizza is met dit warme weer niet van het strand te slaan. De dames weten hem daar ook dagelijks te vinden. Zal dat nou komen door zijn Italiaanse achtergrond of zijn nieuwe zwembroek?
07 Aug '09 - in WTF!
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties