Zoekresultaten

Gezocht op: pizza
Improv Everywhere - Pizza Train Party
De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag verrassen ze nietsvermoedende treinpassagiers met een heuse Pizza Party..
14 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Mashd N Kutcher - When U Collab With The Pizza Guy
Een poosje terug zagen we hoe Mashd N Kutcher uit verveling in het vliegtuig een klein mixje in elkaar draaide. Vandaag vraagt hij de pizzabezorger om het een en ander in te spreken voor een nieuwe creatie..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Random Act Of Kindness - Crazy Pizza Delivery Tip
Elke pizzabezorger doet zijn best om zo snel en zo heet mogelijk je pizza op tafel te krijgen. Vaak krijgen ze een kleine tip of soms helemaal niets. Deze mensen wilde één pizzabezorger even in het zonnetje zetten. En daar is Rob best blij mee gok ik zo..
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Fat Guy Pizza Workout
Met de zomer voor de deur wil je toch graag wat extra kilo's kwijt. Een sportschool is daar de perfecte plek voor. Maar of het deze knakker gaat lukken is nog maar de vraag. Lang leve pizza!
05 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Scary Pizza Delivery Prank
Als pizzabezorger maak je heel wat mee. Je staat immers elke dag voor heel wat verschillende deuren. Wat deze pizzaboer meemaakt gaat misschien een beetje ver, maar dat komt vast goed..
13 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Pizza Hut & Chaotic Moon Studios Interactive Concept Table
Even gezellig ergens een pizzatje pakken is ook niet meer wat het geweest is. Er komt zelfs geen leuke dame meer naar je toe om je bestelling op te nemen. Althans, bij de Pizzahut dan. Al mis ik wel het belang van een interactieve tafel als deze. Is pen en papier niet meer van deze tijd?
07 Mar '14 - in Tech
door Patrick
Lazy Pizza Delivery
Pizza's bezorgen is niet eens zo'n verkeerde bijbaan, maar al die trappen ben je een keertje beu. Maar daar is natuurlijk een oplossing voor..
21 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Homeless Pizza Party
Roman Atwood is een man die meestal de straat op gaat om mensen in de maling te nemen. Maar vandaag gooit hij het over een andere boeg. We gaan wat pizza's uitdelen..
21 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Zombie Pizza Prank
Met Halloween voor de deur gaan mensen creatief worden en zet men alles op alles om andere de stuipen op het lijf te jagen. Heerlijk, hebben wij weer wat te lachen..
15 Oct '13 - in Humor
door Patrick
100$ Magic Tip For Pizza Delivery
Elke dag op je scooter pizza's bezorgen is ook niet alles. En al helemaal niet als ze ook nog je tip vergeten. Daarom gaat Stuart Edge een aantal pizzabezorgers een goede dag bezorgen met een kleine goocheltruc..
01 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Wanna Order A Pizza?
Onderhand is het gebruikelijk om even snel een pizza te bestellen via het internet of de telefoon. Maar wat als de pizzeria jou gaat bellen voor een bestelling?..
19 Sep '13 - in Humor
door Patrick
sssShawnnnn - Pizza Rolls (Metal x EDM Mashup)
Het is altijd gezellig als mensen langskomen. Maar het is ook fijn als ze weer weg gaan en ze laten per ongeluk leuk speelgoed achter. Dan kan je zelf een keer de DJ uithangen..
31 May '13 - in Music
door Patrick
Hungry Pizza Delivery Guy..
Mocht je dit weekend een pizza bestellen en er een bezorgd krijgen met weinig vlees, ga dan geen negatieve recensies schrijven. Wellicht is die snuiter aan je deur, die jij net twee euro fooi geeft, wel het probleem..
24 May '13 - in WTF!
door Patrick
Awesome Crêpe Maker
Je kunt tijdens je vakantie op Mallorca na het stappen een pizza'tje pakken of een lading tapas overdwars duwen, maar een vers gemaakte crêpe is natuurlijk ook niet verkeerd. En laat deze man daar nou zijn hart, ziel en zaligheid in gooien..
09 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Tortpizza
Weekend, de twee dagen om een keer het normale koken te vergeten en het jezelf makkelijk te maken. Althans, makkelijk is anders, maar dat deze pizza zal smaken is zeker!
08 Dec '12 - in Cool
door Patrick
90's Pizza Hut Prank
Mocht je een keer je zolder of kelder opruimen, en je komt een ruim 20 jaar oude kortingsbon van de Pizzahut tegen, dan zeker niet weggooien. Gewoon inleveren. Ze zijn de moeilijkste niet..
04 Nov '12 - in Humor
door Patrick
Aaron's Last Wish - A $500 Tip For Pizza (Week 5)
Een poosje terug konden we zien hoe de laatste wens van Aaron tot realiteit werd gebracht door een serveerster van een pizzatent te belonen met een tip van 500 dollar. Vandaag wordt een nieuwe serveerster verrast..
18 Oct '12 - in Cool
door Patrick
The World In Two Minutes - Italy
We hebben al aardig wat twee minuten tripjes gemaakt over de wereld. Vandaag bezoeken we het land van hete pizza's en snelle bolides, Italië!
28 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Aaron's Last Wish - A $500 Tip For Pizza
Wat doe je als er in iemands testament een laatste wens staat? Juist, dan maak je dat realiteit. Aaron's wens was een willekeurige pizza serveerster een tip te geven van 500 dollar. Hoewel hij zelf het geld niet had heeft zijn broer door middel van donaties het wel voor elkaar gekregen. Meer info op deze site..
13 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Eat Your Pizza With Style..
Het is weer etenstijd. Staat er bij jou pizza op het menu, let dan even op. Een pizza schuif je natuurlijk niet zomaar naar binnen, die eet je met style..
18 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Hell's Pizza Roulette
Kijk, dit is nou een tof idee. Niet van die smerige wasabinootjes, maar een 'gevaarlijke' pizza. Persoonlijk ben ik een groot liefhebber van de extreem pittige sausen van Blair, dus wat mij betreft, laat maar komen die Hell's pizza roulette!
13 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation January 2012
De oogst qua Fail compilaties was een beetje karig deze maand. Geen nood, dan maken we ze gewoon zelf. Vanaf nu dus elke maand een eigen Fail compilatie op TLP en Biertijd, want een pizza smaakt prima met bier! Niet te streng zijn, dit is de eerste poging.. Enjoy!
04 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Meatzza
Oké, iets te laat voor het avondeten van vandaag, maar wellicht wel een ideetje voor morgen. Weg met het goede voornemen om gezonder te gaan eten. We gaan voor pizza, Epic Meal Time style!
03 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
One Year Epic Meal Time - Fast Food Pizza Cake
We hebben al een poosje geen aandacht besteed aan de experts van Epic Meal Time. Maar hun 1 jarig jubileum mogen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
18 Oct '11 - in WTF!
door Patrick
Pizza Hut India
Met legio pizzatenten in de buurt moet je als restaurant toch met iets speciaals komen om de mensen naar je toe te trekken. Zeggen jullie het maar, is het wat voor hier in Nederland?
22 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Candy Pizza
Het is weer Dinsdag, dus tijd voor een nieuwe aflevering van Epic Meal Time. Niet schrikken, we doen het deze keer op een andere manier. Na de Candy BBQ, nu de Candy Pizza..
05 Jul '11 - in WTF!
door Patrick
TMNT Michelangelo's Pizza Taste Test
In de tekenfilm Teenage Mutant Ninja Turtles eten de helden dagelijks de meest rare pizza's. Om er één te noemen, pindakaas en mosselen. Tijd voor een proeftest!
13 May '11 - in WTF!
door Patrick
Simyo Site Gehacked
Zo kan je ook de dag beginnen. Kom je op je website blijkt de boel gehacked te zijn. Check de site van Simyo die nu met alle plezier alles doorlinkt naar concurrent Ben. Volgens de laatste tweet van Simyo, "Er is wat mis met de site van Simyo". Dat hadden we zelf al door! We houden jullie op de hoogte. Thnx Pizza!

Update: Helaas, het was een hoax..
31 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Dead Drunk But Trying - Making Pizza
Met een stuk in je kraag een pizza bereiden, gaat dat een susses worden? Deze jongens deden de test..

Na de pizza uitdaging, moet een Ikea kastje toch helemaal geen probleem zijn..
06 Nov '10 - in Humor
door Patrick
Epic Meal Time - The Greasiest Sandwich Ever!
Een poosje terug hadden we een filmpje van de 'perfecte' pizza. Vandaag doen we het lichtjes over. Deze keer alleen geen pizza, maar een kick-ass sandwich!
02 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Pizza
Voor wie nog zin heeft in een late lunch is deze pizza wellicht een goed idee. Sonja valt dood van haar stoel als ze het ziet, maar smaken zal die.
19 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Pulling The Cheese
Tijdens een pizza commercial moet de pizza er natuurlijk wel overheerlijk uitzien. En daar komt nog meer bij kijken dan jij waarschijnlijk denkt. We zagen het eerder bij hamburgers, vandaag de pizza's. Zie hier Pulling the Cheese!
01 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
E3 Booth Babes
Tijdens de E3 Expo in het Los Angeles Convention Center afgelopen week hebben we genoeg kunnen zien op game gebied. Naast de nieuwste snufjes waren er ook de nodige dames om de sfeer op te vrolijken. Pizza heeft een aantal E3 booth babes op een rijtje gezet voor je.
22 Jun '10 - in Pics
door Patrick
Pizza Promoter
Als levend reclamebord mensen lokken is niet echt de meest fantastische job. Deze jongen maakt er in ieder geval nog het beste van. Rock on!
20 Jun '10 - in Cool
door Patrick

Hamburger Pizza
Hamburger Pizza
In het Amerikaanse plaatsje Blue Mountain State komen al je dromen uit. Zelfs de ultieme culinaire droom: de hamburger pizza. Weten wat daar nog meer gebeurt? Check dan vanaf aanstaande zondag (om 22.10) MTV.
14 Apr '10 - in Advertentie
door Patrick
Spider Pizza Prank
Jesse Wellens is voor ons geen onbekende. Hij en zijn vriendin maken het elkaar dagelijks moeilijk door 'geintjes' bij elkaar uit te halen. Stukje pizza meid?
06 Apr '10 - in Humor
door Patrick
Remi Gaillard - Ninja Turtles - Pizza
Wanneer de franse malloot Remi Gaillard in de buurt is weet je dat je op je hoede moet zijn. Vandaag zijn de pizzabezorgers niet veilig. Geweldig, zoals we van Remi gewend zijn..
23 Jan '10 - in Humor
door Patrick
Pachuca Fireworks
Vuurwerk, vanavond is het dan eindelijk zover. Tegenwoordig voel ik me niet meer de baas van vroeger met een pakje astronauten. En zeker niet als je het vergelijkt met Pizza's klappers..
31 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Pizza Surprise
Het leven van een pizzabezorger is met tijd en wijle totaal niet verkeerd. Maar ja, het kan natuurlijk niet elke dag feest zijn..
15 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Swimwear
Buurman Pizza is met dit warme weer niet van het strand te slaan. De dames weten hem daar ook dagelijks te vinden. Zal dat nou komen door zijn Italiaanse achtergrond of zijn nieuwe zwembroek?
07 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Damn Hot - Damn Tasty
Vergeet de pizzakoeriers op hun jankende brommertjes: hier zijn de pizza rollergirls. Alleen daarvoor zou je er nog één bestellen. En nog één… En nog één… Kan zomaar eens de nieuwste trend voor deze zomer worden.
03 Jun '09 - in Sexy
door Patrick
Pizza Twirling
Als pizzabakker moet je toch wat te doen hebben tijdens je pauze. Deze jongen vermaakt zich in ieder geval prima met deeg gooien.
23 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Dominos
Weet je al wat je vanavond gaat eten? Misschien een tip, probeer eens een pizza van Dominos. Die worden tenminste met zorg bereid.
14 Apr '09 - in WTF!
door Patrick
I Get That A Lot, Simpson, Rimes, Klum
Als je even snel een pizza gaat halen, of je pc naar de specialist brengt ga je er niet vanuit dat een Hollywood ster op je staat te wachten. Kijk mee naar Heidi Klum, LeAnn Rimes en Jessica Simpson.
07 Apr '09 - in Humor
door Patrick
Hungry?
Na een heerlijk avondje stappen is een goede lunch van groot belang. Waar heb jij trek in, een pannenkoek van 160 euro, een hamburger van 200 dollar, of gewoon maar een homemade pizza burger?
28 Feb '09 - in WTF!
door Patrick
Domino's Fun
Je kent de slogan wel, Man hungry, ding dong, Pizza! Domino's kent iedereen, maar is het nou leuk werken daar? Laten we eens kijken naar een doorsnee dag van een filiaal in Katwijk.
25 Jan '09 - in Humor
door Patrick
Cooking With Balls
Ben jij ook die aardappels en groenten zat? Misschien dat dit een optie is om iets anders te proberen. Met een beetje creativiteit heb je in no-time een heerlijke pizza of zelfs goulash op tafel staan. Smakelijk alvast!
06 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Pizza Delivery
Zo nu en dan een pizza gaat er altijd wel in. Simpel en zonder gezeur heb je met een paar minuten een overheerlijke pizza op je bord liggen. Althans, niet als deze gozer hem komt bezorgen.
16 Sep '08 - in WTF!
door Patrick
Hair Pizza Revenge
Je kan er vanuit gaan dat na een streek als de haarpizza revenge niet lang op zich laat wachten. Het kost een paar gaten in je muur, maar effectief is het zeker.
16 Apr '08 - in Humor
door Patrick
Pizza Prank
Je partner zo nu en dan in de maling nemen kan alleen meer beter zijn voor een gezonde relatie. De boel moet natuurlijk wel leuk en uitdagend blijven. Al vraag ik me toch af of dit wel zo'n gezonde actie was..
11 Apr '08 - in WTF!
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties