Zoekresultaten

Gezocht op: party
Cartoon-Box #68 - Surprise Party At The Office

De creaties van Cartoon Box zijn stuk voor stuk top. Ook vandaag hebben we weer een nieuwe korte animatie voor je..
18 Jan '18 - in Animation
door Patrick
Party Fails Compilation

Bij menig feestje is er wel drank voorhanden. Niet alleen goed voor de sfeer, maar ook voor de missers. Kunnen wij wel waarderen!..
01 Nov '16 - in WTF!
door Patrick
Sausage Party - Grocery Store Prank

We hebben jullie al eerder de trailer laten zien van 'Sausage Party'. Naar mijn mening volgens mij een geweldige film. Maar om hem nog wat extra aandacht te geven hebben ze in een supermarkt wat voedsel tot leven gebracht..
12 Aug '16 - in Humor
door Patrick
Sausage Party - Official Trailer

Sommige films bedriegen je een beetje. Je denkt: Hey, weer een leuke animatie voor de kids, maar dat blijkt in dit geval net even anders te zijn. Kijk mee naar de officiŽle trailer van 'Sausage Party'. Geweldig!
19 May '16 - in Trailers
door Patrick
Sausage Party - Official Red Band Trailer

Sommige films bedriegen je een beetje. Je denkt: Hey, weer een leuke animatie voor de kids, maar dat blijkt in dit geval net even anders te zijn. Kijk mee naar de trailer van 'Sausage Party'. Geweldig!
15 Mar '16 - in Trailers
door Patrick
Party Fails Compilation
Een feestje is leuk. Maar zoals je weet kan er altijd wat fout gaan. Of het nou mensen zijn die wat overmoedig reageren, of te diep in het glaasje hebben gekeken. Er is altijd wel wat te beleven..
26 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Grandpa's Party
Hoe ouder hoe gekker. Op zich niets mis mee, maar toch hebben de jaren wat invloed op je lichaam. Gooi daar nog wat drank bij en het feest kan beginnen. Of eindigen..
15 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Grandpa's Party Trick
Je kent het vast wel. Zit je op een verjaardag en opa kent nog wel een grapje van vroeger. Best tof natuurlijk, maar dan...
23 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Martyn Ashton - Back On Track
De naam Martyn Ashton zegt jullie waarschijnlijk niet zo veel. Maar als we even terug in de tijd gaan naar 2012 was hij de hoofdrolspeler in 'Road Bike Party'. Een geweldig mountainbikerijder. Helaas heeft hij in 2013 zijn rug gebroken met een dwarslaesie als gevolg. Geen mountainbike meer voor Martyn zou je denken. Niets is minder waar. Hij is Back on Track!..

Thnx Hans!, via Facebook..
05 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - Pizza Train Party
De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag verrassen ze nietsvermoedende treinpassagiers met een heuse Pizza Party..
14 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Seth Brings Jon Snow To A Dinner Party - Late Night With Seth Meyers
Nog een paar dagen en je kan weer genieten van een nieuw seizoen van Game of Thrones. Maar voor het zover is heeft Seth Meyers Jon Snow uitgenodigd voor een gezellig avondje tafelen. Maar of dat zo'n strak plan is?..
08 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Road Bike Party 3 - San Diego
Voor elke fietssport is er wel een speciaal model. Of je nou voor een racefiets gaat of een MTB, je kiest er een die bij je sport past. Maar je kan natuurlijk ook eigenwijs zijn en lak hebben aan die regels. Zie hier Sam Pilgrim..
25 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Talking Dogs Dinner Party - DevinSupertramp
De dagen rond de kerst gaan vaak gepaard met eten, en niet zo weinig ook. Maar niet alleen wij mensen vinden een goed diner lekker, ook onze trouwe viervoeters kunnen het wel waarderen..
23 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Ultimate Party Fails
Een feestje is leuk. Maar zoals je weet kan er altijd wat fout gaan. Of het nou kinderen zijn die wat overmoedig reageren, of volwassenen die te diep in het glaasje hebben gekeken. Er is altijd wel wat te beleven..
11 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Perth Train Party
Elke dag met de trein naar je werk is geen pretje. Maar het hoeft allemaal niet zo somber te zijn. Neem een boombox mee en voor je het weet heb je heel de hut aan het dansen..
13 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Swimming Pool Base Jump Bond Style
Wil je op een originele manier bij een pool party binnen komen vallen dan hebben wij wel een tip voor je. Je moet alleen geen last hebben van hoogtevrees..
12 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Party Hard!
Een beetje DJ zorgt voor de juiste 'vibe' en laat zijn publiek volledig uit hun dak gaan. Dat is in dit geval aardig gelukt!
19 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Lowlands 2014 - Always Hardkoor Live
Dat Lowlands een gigantisch muziekfestival is weet niet alleen Nederland, maar de halve wereld. Gabber en hardcore zal je daar niet al te snel horen. Maar dit jaar wel! Met in de hoofdrol Mental Theo, Party Animals, DJ Ruffneck, Wappie Und Wappie en Def Rhymz.

Ongeduldige mensen kunnen eventueel de eerste 15 minuten skippen..
17 Aug '14 - in Music
door Patrick
Pool Party Show Off Fail
Wat je met een motor te zoeken hebt bij een pool party is voor mij een raadsel. Maar in dit geval is het stoer om een burnout te maken. Op zich is dat op een motor niet al te moeilijk, maar deze snuiter heeft nu zijn lesje wel geleerd gok ik zo..
17 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Martyn Ashton & Friends - Road Bike Party (2)
Na het geweldige succes van Martyn Ashton's Road Bike Party was een vervolg een logische reactie. Helaas heeft hij na een ongeval, en nu vanaf zijn middel verlamd, het vervolg zelf niet af kunnen maken. Maar daar heb je vrienden voor! Waaronder Danny Macaskill en Chris Akrigg. Zie hier Road Bike Part 2..
11 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Party Animal
Er zijn mensen die altijd wel in zijn voor een feestje. Maar of we daar op zitten te wachten is een ander verhaal..
23 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Homeless Pizza Party
Roman Atwood is een man die meestal de straat op gaat om mensen in de maling te nemen. Maar vandaag gooit hij het over een andere boeg. We gaan wat pizza's uitdelen..
21 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Norwegian Bachelor Party - Bungee Jump Prank
Elk vrijgezellenfeestje moet je weer wat origineels verzinnen om de 'gelukkige' in de maling te nemen. Wat dacht je van een potje bungee jumpen?..
19 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Party On Fifth Ave Freestyle Rap - Nate
Rappen is een kunst op zich, maar freestyle rappen gaat net een stapje verder. En al helemaal als je tijdens je rap elke keer moet improviseren. Nate heeft daar blijkbaar geen problemen mee..
17 Jun '13 - in Cool
door Patrick
How To Throw A Bachelor Party
Heb je binnenkort een vrijgezellen feestje? Of moet je er toevallig een regelen? Wellicht dat deze gasten je op een idee kunnen brengen. Best tof kan ik je zeggen..
09 Jun '13 - in Cool
door Patrick
Sexy Pool Party
Het zal je vast wel opgevallen zijn dat wanneer er in films iemand uit het zwembad stapt, ze er altijd beter uitzien dan droog. Zo ook in 'Sexy Pool Party'..
02 May '13 - in Humor
door Patrick
Public Prank - Surprise Birthday Party
Vroeger was de mooiste dag je verjaardag. Alle aandacht en legio cadeaus. Inmiddels wat jaartjes ouder is het niet zo interessant meer. Reden te meer om een vreemde in het zonnetje te zetten. Dat hij eigenlijk niet jarig is vergeten we even..
09 Apr '13 - in Cool
door Patrick
Gorilla Leaf Party
Heel de dag in een dierentuin rondhangen is ook niet alles. En dan bedoel ik niet eens de bezoekers maar in dit geval de gorilla's. Hoe blij kan je dan zijn met een berg bladeren. Party on!
24 Feb '13 - in Animals
door Patrick
Panhandler Party
Er is niets zo vervelend als je 's ochtends in de metro zit en er komt een bedelaar om wat los geld vragen. Althans, het kan ook wel eens heel anders lopen..
28 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Dreamhack Winter 2012: Quake Live Tournament Highlights
Tijdens 's werelds grootste LAN-party Dreamhack in Zweden, waar echt de top gamers van de wereld aanwezig zjn, werd een heus Quake Live Tournament gehouden. Hierbij de hoogtepunten. Het is en blijft een awesome spel.
05 Jan '13 - in Cool
door Patrick
Rave Party 1997
De grote muziekevenementen van vandaag de dag zijn niet meer te vergelijken met de oude rave party's van vroeger. Dit filmpje brengt wel mooie herinneringen naar boven..
02 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Gangnam Style Roof Party
Een feestje geven op het dak van een parkeergarage kan voor de nodige vreugde zorgen. Al vraag ik me af of het gebouw het feestje kan waarderen..
31 Oct '12 - in WTF!
door Patrick
Martyn Ashton - Road Bike Party
Martyn Ashton is sinds 1993 een professioneel mountainbiker. Maar geef de man de winnende fiets van de Tour de France 2012, ter waarde van een kleine 10.000 pond, en zelfs daar weet hij mee te spelen..
10 Oct '12 - in Cool
door Patrick
LMFAO Party Rock Cantina Band
Wie Star Wars heeft gezien, kent ongetwijfeld de Cantina Band. Op zich al best grappig, maar ik heb nooit geweten dat het precies past onder LMFAO's Party Rock..
25 Jun '12 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes Teen Party
Ook deze week is Joe weer eens op stap geweest om de nodige mensen wat dubbelzinnige vragen te stellen. We nemen een kijkje bij de Teen Party Convention..
02 May '12 - in Humor
door Patrick
Surprise Party Pics
Het is een leuk idee om op je feest wegwerpcamera's uit te delen, zodat de gasten hun eigen partypics kunnen schieten. Zo kun je achteraf nog nagenieten van het, soms verrassende, resultaat..
06 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Sparkly Speedo Sexy Beach Party
Het wordt weer tijd voor de zomer. Alleen dan kan je met een radio en een glimmende Speedo de boulevard op zijn kop krijgen..
17 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Party Puppet
Leuk die Muppets zoals Elmo, Kermit, en ga zo maar door. Pluizig en knuffelbaar, maar dat kan natuurlijk beter. Party Puppet begrijpt hoe je het aanpakt..
01 Feb '12 - in Humor
door Patrick
Vampire Party..
De Superbowl is niet alleen een kick-ass American football event, maar ook een bijzonder reclamefeestje. Eťn daarvan is Audi's Vampire Party..
27 Jan '12 - in Commercial
door Patrick
Halloween Light Show 2011 - Party Rock Anthem by LMFAO
Elke kerst zien we weer huizen voorbij komen met schitterende verlichting. Maar waarom wachten op de kerst als het bijna Halloween is. Tijd voor een lichtshowtje..
22 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Ohio University Marching 110 - The Party Rock Anthem
In Amerika is het gebruikelijk om voor een football wedstrijd een showtje weg te geven. Normaal niet echt spannend, maar dit is toch wel tof te noemen..
03 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Decibel Outdoor Festival 2011 Official Aftermovie
Vorig weekend ging in Hilvarenbeek het dak eraf tijdens het Decibel Outdoor Festival. Party time eerste klas. Zie hier de official aftermovie.
28 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Dance Party
Koninginnedag was in heel Nederland weer een geslaagd feestje. Maar niet iedereen is dol op die oranje spullen. Die houden het liever simpel..

Op 0.14 noemt hij ons nog even..
01 May '11 - in Humor
door Patrick
Boom Boom Party Girl
Vijf uur geweest, weekend! Laten we deze werkdag eens vrolijk afsluiten met een echte party girl met een gouden keel. Oordeel zelf, is het geen schatje?
18 Mar '11 - in WTF!
door Patrick
Let's Dance - Hasan Baba
Iemand in het huis moet toch het goede voorbeeld geven aan de kinderen. Dansen moet je immers leren. Hasan doet het even voor.. Party on!
27 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Party Water Trick ..
Heb je binnenkort een feestje en wil je een beetje indruk maken? Probeer dan deze kleine truc met een glas water. Succes verzekerd!
19 Feb '11 - in Cool
door Patrick
The Party ..
Van timmerman tot maffia, op een goed feestje moet gedronken worden. Alleen komt dat soms niet voor iedereen even goed uit..
17 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Wake Up, It's A Party!
Laten we eens een klassieker doen uit de oude doos. Slapen is heerlijk, maar wakker worden doen we het liefst zo rustig mogelijk. Nou is dit niet echt een geweldige manier, maar deze zorgt helemaal voor een ochtendhumeur.
13 Jan '11 - in Retro
door Patrick
RC Corvette PC
Al die standaard PC kasten zijn ook maar zo gewoon, dat moet een stuk speelser kunnen. Combineer een PC met een RC Corvette en je krijgt na een beetje knutselen dit als resultaat. Wellicht wel handig voor een LAN party, hoef je zelf niet te sjouwen..
09 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Vimeo Awards After Party Opening - 3D Projection Mapping IAC Building Chelsea New York
Vimeo is niet alleen een geweldige site, ze weten ook hoe ze een feestje kunnen geven. De after party van de Vimeo awards ging van start met een wel zeer bijzondere 3D projection mapping op het IAC gebouw in New York. Ik zeg tof!
12 Oct '10 - in Cool
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties