Zoekresultaten

Gezocht op: overval
Robbery Gone Wrong. Don't Mess With This Woman

Wat te doen bij een overval of inbraak? Rustig blijven, niet de held uithangen en volledig meewerken. Deze dame denkt daar heel anders over..
26 Sep '16 - in Cool
door Patrick
Popoz! Mortuarium, Coco, Gun, Overval
Popoz is een nieuwe Nederlandse comedyserie over twee agenten die in de meest bizarre situaties terecht komen. Zo wordt er gegooid met naakte lichamen in een mortuarium, houdt de stagiair voor het eerst een gun vast en loopt een overval compleet uit de hand. Kijken!
28 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Carlton Draught - Beer Chase
Mocht je een geslaagde overval hebben gepleegd, dan is het wijs om de juiste kroeg te kiezen voor een overwinningsbiertje. En anders moet je keuzes maken..
30 Aug '12 - in Commercial
door Patrick
Drive And Seek
Gaat Mercedes achter BMW aan, nu ze ook met best mooie short movies komen? Om de nieuwe C-Klasse te promoten komen ze met 'Drive and Seek', om je wijs te maken dat de nieuwe C-Klasse de perfecte auto is voor een overval. Het kan aan mij liggen, maar ik zie nog steeds de dames in strakke witte pakjes voor me..
07 May '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Robbery Fail
Wanneer je van plan bent een overval te plegen zijn er een aantal dingen van essentieel belang. Laten we beginnen met een geschikt vlucht voertuig..
23 Apr '10 - in Humor
door Patrick
The Bank Job
Wanneer je een behoorlijke overval pleegt draaien je zintuigen op volle toeren. Je wilt immers dat alles vlekkeloos verloopt. Was je altijd maar zo scherp..
18 Mar '10 - in Commercial
door Patrick
Robbery
Wat te doen bij een overval? Rustig blijven, niet de held uithangen en volledig meewerken. Deze jongen heeft het schijnbaar anders geleerd.
10 Sep '09 - in WTF!
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties