Zoekresultaten

Gezocht op: muziek
Bollywood vs Hardstyle Part 3

Nooit geweten dat Bollywood films perfect door een deur kunnen gaan met hardstyle muziek. Want zeg zelf, dit is toch geweldig.. Meer hier!
20 Apr '18 - in Cool
door Patrick
Bollywood vs Hardstyle

Nooit geweten dat Bollywood films perfect door een deur kunnen gaan met hardstyle muziek. Want zeg zelf, dit is toch geweldig?! Nog een hier!

De originele clips vind je hier en hier.
07 Mar '18 - in Cool
door Patrick
Luca, Prodigy

Muziek van The Prodigy is niet iedereens koppie thee, maar ik kan het zeker waarderen. Luca Stricagnoli kan het ook wel waarderen maar in dit geval op zijn manier..
27 Feb '18 - in Music
door Patrick
A State Of Trance Video Year Mix 2017

Tijd voor wat muziek voor we met z'n alle het jaar uitknallen. Armin van Buuren helpt ons een handje. Zie hier zijn State Of Trance Video Year Mix 2017.
31 Dec '17 - in Music
door Patrick
Philizz Video Yearmix 2017

Als het einde van het jaar nadert, dan komen overal de jaarmixen vandaan. Tijd voor een stukje muziek! Zie hier de Philizz Video Yearmix 2017..
22 Dec '17 - in Music
door Patrick
Andy Rehfeldt - Shirley Temple Sings Death Metal

Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Shriley Temple een muzikale make-over..
08 Nov '17 - in Music
door Patrick
AUTOMATIC 4k - Robots Vs. Music - Nigel Stanford

Robots en muziek. Niet echt een voor de hand liggende combinatie. Maar laat Nigel Stanford zijn gang gaan en je krijgt een erg tof schouwspel..
18 Sep '17 - in Cool
door Patrick
Grandpa Loves Metallica

We hebben allemaal wel een voorkeur voor muziek. Rap, rock, pop, en ga zo maar verder. Er zijn keuzes zat. Een ding is zeker, deze opa is fan van Metallica..
16 Jun '17 - in Cool
door Patrick
Horror Instrument

Wie wel eens een goede thriller of horrorfilm kijkt weet dat de muziek cruciaal is voor een ultieme beleving. Die geluiden produceren is nog best lastig. Maar deze gast heeft daar een perfect apparaat voor gebouwd..
20 May '17 - in Cool
door Patrick
Andy Rehfeldt - Dolly Parton (Jolene) - Death Metal Version

Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Dolly Parton's Jolene een muzikale make-over..
19 Apr '17 - in Music
door Patrick
Philizz Video Yearmix 2016 - Part 1

Als het einde van het jaar nadert, dan komen overal de jaarmixen vandaan. Tijd voor een stukje muziek! Zie hier het eerste deel van Philizz Video Yearmix 2016.
10 Dec '16 - in Music
door Patrick
Andy Rehfeldt - Rihanna (Diamonds) - Country-Surf-Metal Version

Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Rihanna's 'Diamonds' een muzikale make-over..
14 Sep '16 - in Music
door Patrick
She Is Possessed!

Dat je als muzikant helemaal op kunt gaan in je muziek mag duidelijk zijn. Maar ik weet niet wat deze dame geslikt heeft?..
08 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Dad And Son Sing Frank Sinatra In The Car

De meeste vaders hebben een speciale band met hun zoon, en al helemaal als ze van dezelfde muziek houden. Deze pa en kleine snuiter zijn duidelijk fan van Frank Sinatra..
14 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Headway - Slacklining Meets Classical Music

Touwtje springen maar dan net even anders. Normaal gesproken is het lopen over een koord nog best lastig, maar zo te zien heeft Louis Boniface het aardig onder de knie. Combineer dat met een klassikaal stukje muziek en 'Headway' is het resultaat.
01 May '16 - in Cool
door Patrick
How To Deal With A Squeaky Piano Pedal

Een piepend pianopedaal is niet optimaal als je een mooi stukje muziek wilt spelen. Maar met een beetje creatief denken is overal een oplossing voor.
16 Apr '16 - in Cool
door Patrick
Snowboarder Girl Chased By Bear

Sommige dingen wil je liever niet weten. Want als je weet dat er een beer achter je staat terwijl je op je gemak je snowboardbindingen vastmaakt dan had dit filmpje heel anders af kunnen lopen. Lang leve koptelefoons en muziek..
11 Apr '16 - in WTF!
door Patrick
Wrong Wedding Song..

Je weet hoe het gaat als alles low budget moet. De maat van je zwager zijn vriend heeft wel een neef die perfect de muziek kan regelen voor een trouwerij. En ja, dan krijg je dit..
14 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Little Girl vs Jaws Music

Filmmuziek maakt veel los bij mensen. Het moet immers ook een extra dimensie geven aan de film. Deze kleine meid heeft Jaws waarschijnlijk nooit gezien, maar de muziek doet haar wel wat. Tof!
10 Mar '16 - in Cool
door Patrick
0 Strings Bass Solo

Een basgitaar is een tof instrument. Maar kan je ook muziek maken met een basgitaar zonder snaren? Deze knaap laat het je zien!
02 Mar '16 - in Cool
door Patrick
OK Go - Upside Down & Inside Out
De heren van OK Go staan niet alleen bekend om hun muziek, maar ook om de opmerkelijke clips die zij er aan toevoegen. Zie hier hun laatste videoclip: Upside Down & Inside Out..
11 Feb '16 - in Music Vids
door Patrick
WATTS Zap 01/02/16 - Australian Open Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de Australian Open Special.
05 Feb '16 - in Sport
door Patrick
WATTS Zap 18/01/16
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
22 Jan '16 - in Sport
door Patrick
Kim Dotcom - Good Life
Kim Schmitz, ook wel bekend als Kim Dotcom en oud eigenaar van MegaUpload was een man met heel wat knaken. Niets was te gek. Totdat hij in 2012 een inval kreeg en zijn vermogen zo goed als in mocht leveren. Maar de beste man is terug met de videoclip 'Good Life'. Nou nog goede muziek maken..
21 Jan '16 - in Music
door Patrick
Dimitri
Laten we deze saaie maandag eens opvrolijken met de nodige muziek. Zie hier de liveset 'Bringing The Madness 3.0' van dj's Dimitri Vegas & Like Mike. Ook Armin van Buuren komt nog even kijken..
18 Jan '16 - in Music
door Patrick
826aska - Star Wars, Pirates of the Caribbean, Back to the Future, Movie Intro's
Een deuntje naspelen op de piano is niet al te moeilijk, met wat oefenen klinkt het al snel redelijk. Maar deze kleine meid gaat net een stapje verder. Zie hier de muziek van Star Wars, Back To The Future en Pirates Of The Caribbean. Wat een talent!..
05 Jan '16 - in Music
door Patrick
Metal Kitchen - Shepard's Pie With Linzey Rae
Kijk je wel eens 24Kitchen? Bij elk gerecht dat gemaakt wordt hoor je een relaxed stukje muziek op de achtergrond. Maar bij Metal Kitchen gaat dat net even anders..
05 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Philizz Video Yearmix 2015
Laten we deze eerste kerstdag eens opvrolijken met de nodige muziek. Zie hier de Philizz Video Yearmix 2015..
25 Dec '15 - in Music
door Patrick
About A Dizzy Year: Yearmix 2015
Als het einde van het jaar nadert, dan komen overal de jaarmixen vandaan. Tijd voor een stukje muziek! Zie hier de Dizzy Video Yearmix 2015..
24 Dec '15 - in Music
door Patrick
WATTS Zap 22/11/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag een heuse tennis special.
25 Nov '15 - in Sport
door Patrick
Adele's Relief..
De nieuwe clip 'Hello' van Adele zal je ongetwijfeld voorbij hebben zien komen. Maar zonder muziek krijg je toch een heel ander gevoel bij het liedje..
02 Nov '15 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 25/10/15 - Best Of Wintersports (2)
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Zie hier het tweede deel van de Wintersports Special..
26 Oct '15 - in Sport
door Patrick
Ghostbusters Halloween Light Show
Is het niet met kerst, dan versieren de mensen hun huis wel met Halloween. Deze keer dansen de lampjes op de muziek van Ray Parker Jr's Ghostbusters!
25 Oct '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 21/10/15 - Best Of Wintersports (1)
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Zie hier de Wintersports Special..
23 Oct '15 - in Sport
door Patrick
WATTS Zap 11/10/15 - Cycling Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag gaan we voor een wielren special..
11 Oct '15 - in Sport
door Patrick
WATTS Zap 14/09/15 - US Open Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de US Open tennis special..
14 Sep '15 - in Sport
door Patrick
WATTS Zap 07/09/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
07 Sep '15 - in Sport
door Patrick
Seven Hour Annouying Lip Sync Road Trip
Met je zus een kleine road trip maken van zeven uur is op zich geen probleem. Althans, het ligt er wel een beetje aan hoe gezellig ze is. Deze beste man heeft er, met de juiste muziek, het beste van gemaakt. Maar of zijn zus het kon waarderen is een ander verhaal. Ik zeg geniaal!..
14 Aug '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 27/07/15 - Tour de France Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de Tour de France special..
29 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Andy Rehfeldt - Grease - You're The One That I Want (Death Metal)
Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Grease een muzikale make-over..
03 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Beyoncé Doing The Chicken Dance
Sommige dansjes die sterren op het podium laten zien zijn simpelweg vaag te noemen. Maar met de juiste muziek erbij wordt het allemaal een stuk duidelijker..
22 Jun '15 - in Humor
door Patrick
When You Think No One Is Looking..
Het klinkt misschien raar, maar we gedragen ons allemaal anders als we alleen zijn. En al helemaal als de muziek een handje helpt. Of het nou onder de douche is, in de tuin, of tijdens een middagje aan de auto sleutelen..
21 Jun '15 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 08/06/15 - French Open Special - Roland Garros
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de French Open Tennis special..
10 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Musicless Musicvideo / Rihanna - Stay
Een videoclip van Rihanna, maar dan zonder muziek, zitten we daar op te wachten? Waarschijnlijk niet, maar humor is het wel!..
30 May '15 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 17/05/15 - MotoGP Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de MotoGP special..
19 May '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 11/05/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
12 May '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 06/04/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
07 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Ed Sheeran Cover by 2 Year Old Daniel Breki
De muziek van Ed Sheeran hoor je dagelijks op de radio voorbij komen. Maar de beste man mag wel eens oppassen. Zijn opvolger is inmiddels bekend. Zie hier de twee jarige Daniel Breki..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 23/03/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Swedish Sign Language Master
Muziek is tof, maar als je doof bent mis je volgens mij toch een hoop. Gelukkig zijn er altijd nog gebarentaal experts die het perfect over weten te brengen..
16 Mar '15 - in Cool
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties