Zoekresultaten

Gezocht op: music
Celebrities Read Mean Tweets - Music Edition 4

Het leven van een bekendheid gaat niet over rozen. Laten we eens kijken wat voor liefdevolle Twitter berichten ze dagelijks krijgen. Ze lezen ze zelf even voor..
07 Mar '18 - in Humor
door Patrick
Killer Clowns - Out Of The Circus (Halloween Edit) Music Video

Killer clowns, iedereen kent ze inmiddels. Door velen gehaat, maar ze zijn weer terug. En wel met een heuse music video speciaal voor Halloween. Zeg het zelf maar, hit of shit?
31 Oct '17 - in Music Vids
door Patrick
AUTOMATIC 4k - Robots Vs. Music - Nigel Stanford

Robots en muziek. Niet echt een voor de hand liggende combinatie. Maar laat Nigel Stanford zijn gang gaan en je krijgt een erg tof schouwspel..
18 Sep '17 - in Cool
door Patrick
Headway - Slacklining Meets Classical Music

Touwtje springen maar dan net even anders. Normaal gesproken is het lopen over een koord nog best lastig, maar zo te zien heeft Louis Boniface het aardig onder de knie. Combineer dat met een klassikaal stukje muziek en 'Headway' is het resultaat.
01 May '16 - in Cool
door Patrick
Little Girl vs Jaws Music

Filmmuziek maakt veel los bij mensen. Het moet immers ook een extra dimensie geven aan de film. Deze kleine meid heeft Jaws waarschijnlijk nooit gezien, maar de muziek doet haar wel wat. Tof!
10 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Wintergatan - Marble Machine (Music Instrument Using 2000 Marbles)
Dat ook volwassen gasten met knikkers spelen is geen verrassing. Maar wat deze man laat zien is ronduit geweldig. Zijn muzikale kunstwerk bestaat uit 3000 onderdelen en 2000 knikkers. En het resultaat is verbluffend.
02 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Celebrities Read Mean Tweets - Music Edition 3
Het leven van een bekendheid gaat niet over rozen. Laten we eens kijken wat voor liefdevolle Twitter berichten ze dagelijks krijgen. Ze lezen ze zelf even voor..
16 Feb '16 - in Humor
door Patrick
Celebrities Read Mean Tweets - Music Edition #2
Het leven van een bekendheid gaat niet over rozen. Laten we eens kijken wat voor liefdevolle Twitter berichten ze dagelijks krijgen. Ze lezen ze zelf even voor..
03 Feb '15 - in Humor
door Patrick
CYMATICS: Science vs Music - Nigel Stanford
Wetenschap en muziek, hebben die wat met elkaar gemeen? Je zou denk van niet, maar Nigel Stanford bewijst het tegendeel. Zie hier CYMATICS..
16 Nov '14 - in Cool
door Patrick
MCM London Comic Con October 2014 Cosplay Music Video
Cosplay, je moet er van houden. Voor de mensen die het wel kunnen waarderen hierbij een overzicht van het MCM London Comic-Con festival 2014..
01 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Brunettes Shoot Blondes - Knock Knock (Official Video) - Music Video on 14 Screens
Standaard muziek video's zul je hier op Biertijd niet al te snel vinden. Maar als een artiest iets speciaals weet te produceren dan laten we dat met alle liefde zien. Zie hier Brunettes Shoot Blondes' Knock Knock..
25 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Helping A Homeless Man Through The Power Of Music
Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. Met een bordje voor je neus wat los geld proberen te krijgen is ook niet alles. Maar als er dan twee gasten naast je komen zitten en vragen of ze een liedje mogen zingen, dan kan dat wel eens een aangename verrassing worden..

We zagen het deze studenten ook al eens eerder doen..
07 Aug '14 - in Cool
door Patrick
San Diego Comic-Con 2014 - Cosplay Music Video
Cosplay, je moet er van houden. Voor de mensen die het wel kunnen waarderen hierbij een overzicht van de San Diego Comic-Con 2014..
31 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Stay This Way - E3 2014 Ultimate Tribute Music Video
Tijdens de E3 Expo in het Los Angeles Convention Center, die deze dagen gehouden wordt, is er weer genoeg te zien op game gebied. Zie hier een kleine tribute verwerkt tot een gaming music video..
11 Jun '14 - in Cool
door Patrick
GTA V Music Video, Grand Theft Auto 5
Neem een aantal scenes uit Grand Theft Auto 5. Zoek daar een passend deuntje bij en dit is het resultaat. Ik zeg humor!
28 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Ultra Music Festival 2013 Weekend 2 In 101 Pics

Weekend 1 Here! - More Photography Sets!
26 Mar '13 - in Photography
door Patrick
Lucky Tree, kiss
Ik snap best dat sommige mensen dol zijn op de natuur. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven..
09 Feb '13 - in WTF!
door Patrick
Coachella 2012

More Photography Sets!
18 Apr '12 - in Photography
door Patrick
Classical Music Concert vs Cell Phone
Het is de nachtmerrie van elke artiest, om tijdens een klassiek vioolstuk te worden gestoord door een irritante ringtone uit de zaal. Deze man pakt het in ieder geval leuk op..
22 Jan '12 - in Humor
door Patrick
Amazing Music Card Trick
Nou heb ik Hans Kazan wel eens zien toveren met een paar kaarten, maar dat kan natuurlijk beter. Zie hier Justin Flom met een knap stukje goochelkunst..
12 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Music For One Apartment And Six Drummers
Terwijl een echtpaar niets vermoedend de hond uit gaat laten, nemen zes drummers het huis over voor een drumsessie op alle dagelijkse spullen. Ik zeg cool!
13 Apr '11 - in Music
door Patrick
Rap Video Fail ..
Dat er in de muziek industrie dik geld binnen komt hoef ik jullie niet uit te leggen. Maar stel, je begint net, waar moet je al die exclusieve wagens van betalen? Wie niet rijk is moet slim zijn..
19 Feb '11 - in Humor
door Patrick

Open Dagen TU/e - 10-11 December
10-11 December Open Dagen TU/e
Voel jij de beat alleen als de volumeknop van je MP3-speler helemaal open staat? Daar komt verandering in. TU/e’er Stefan Zwegers bedacht een systeem dat de ervaring van het horen van zware bastonen nabootst. Geheel oorvriendelijk. Het Sensible Music-systeem filtert de lage frequenties uit de muziek en vertaalt deze door twee kleine motortjes naar trillingen. Als je loopt, voel je de trillingen op je borst, maar ook bij je oren. Innovators van de TU/e bedenken dit soort vernieuwende oplossingen. Voel jij daar ook wat voor? Bezoek de open dagen van de TU/e op 10 en 11 december.
29 Nov '10 - in Advertentie
door Patrick
Ken Block's Gymkhana Three - Part 1 - The Music Video Infomercial Featuring The Cool Kids
Ken Block kan lezen en schrijven met zijn bolide, dat heeft hij inmiddels wel bewezen. Na zijn gymkhana praktijken deel 1 en deel 2 gaan we nu richting deel 3. En die begint hij stijlvol met een videoclip als teaser. Wordt vervolgd! Grid interview met Block hier!

Zet de subwoofer alvast een tandje harder...
24 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Taylor Swift VMA Kanye West
Mag je eindelijk na al je inspanning een MTV Video Music Award in ontvangst nemen, zal Kayne West je moment even verpesten. Gelukkig maakt Beyonce het nog een beetje goed voor Taylor Swift.
14 Sep '09 - in WTF!
door Patrick
Drums
Drummen is een kunst. Of het nou op een echt drumstel is of elektronisch, ritme heb je of niet. Zie hier een staaltje drum skills van Dirk Verbeuren en David 'Fingers' Haynes tijdens de London International Music Show.
11 Aug '09 - in Music
door Patrick
Gek op foute meezingers? Dan is morgen je kans om de longen uit je lijf te zingen. Gijs Staverman en Jeroen van Inkel presenteren De Foute 111 op Q-Music. Het meezingen kan beginnen vanaf 9:00 uur tot 19:00 uur. Fouter dan fout kan haast niet.
25 Jun '09 - in Actueel
door Froukje
Sound Of Music Flashmob Antwerpen
We zien ze regelmatig voorbij komen hier op Biertijd, maar sommige steken met kop en schouder boven de rest uit. Zo ook deze Sound of Music flasmob gehouden in het centraal station te Antwerpen.
06 Apr '09 - in Cool
door Patrick
Jaguar Music
Neem een lijstje met de meest luxueuze auto's ter wereld, en Jaguar zal er zeker in voorkomen. Het is niet alleen goed gesteld met de luxe, er zit zelfs muziek in al die schoonheid.
31 Mar '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Favorite Things
Actrice Julie Andrews heeft een behoorlijke reputatie als het om acteren gaat. Zelfs Shrek 4 (2010) geeft ze nog haar stem mee. Laten we eens terug in de tijd gaan naar 1965. Uit The Sound of music, Favorite Things, maar dan wel de ondeugende versie.
28 Mar '09 - in Music
door Patrick
Music Talent
Je ziet dagelijks op tv bij diverse talentenshows mensen die hun best doen, maar uiteindelijk niks waar kunnen maken. Misschien wordt het eens tijd voor deze dame om haar kamer te verlaten.

Weet iemand wie deze dame is?
16 Mar '09 - in Music
door Patrick
Right Music Wrong Vanilla Ice
Na 20 jaar is het dan eindelijk zover. 'Popster' Vanilla Ice wil zijn excuses aanbieden voor zijn diep tragisch hit Ice Ice Baby. Hij is natuurlijk niet de enige die met 'foute' muziek hoog in de hitlijsten stond. Voor een overzicht zie de website Right music wrong.
05 Mar '09 - in Music
door Patrick
Geek Music
Een beetje computer nerd heeft geen radio of MP3 speler nodig om naar muziek te luisteren. Met een scanner, floppy drive of een harde schijf kom je een behoorlijk eind.
05 Feb '09 - in Tech
door Patrick
90's Videomix
Heb je dat ook wel eens. Zit je op je gemak door de kast heen te struinen, kom je een oude blanco cd tegen. Nieuwsgierig als altijd wil je natuurlijk wel weten wat er op het schijfje staat..

Toevallig kwam ik de jaren 80 ook nog tegen.
07 Aug '08 - in Music Vids
door Patrick
Piano Phone
Is het nou echt bij elk bedrijf komkommertijd, of heeft er iemand aardig wat tijd teveel? Buiten dat toch nog een aardige prestatie.
30 Jul '08 - in WTF!
door Patrick
Music Idol
Ze blijven ons verbazen vermaken in Bulgarije. Nu Music Idol daar ook aan het doorbreken is zien we de één na de ander zich voor paal zetten. Na de Mariah Carey imitatie van Valentina Hasan is het nu de beurt aan 'idol' Milen Dimitrov.
24 Mar '08 - in Humor
door Patrick
Rihanna
Rihanna, wie kent deze mooie dame nou niet? Met hits als Umbrella, Don't stop the music en natuurlijk S.O.S. is Rihanna te heet om beet te pakken. Zo ook haar outfit tijdens haar concert in Belfast. Heeft er iemand kaartjes in de aanbieding?
06 Mar '08 - in Celeb's
door Patrick
What A Party...
What a party, what a party, let the music play. What a party, let the party take your blues away.. Yeah Right!
27 Feb '08 - in WTF!
door Patrick
Glass Music
Een glaasje wijn gaat er altijd wel in maar je kan nog veel meer met een wijnglas. Als kleine jongen probeerde ik al met een natte vinger een wijnglas geluid te laten maken, maar wat deze gasten laten zien gaat wel erg ver.
28 Jan '08 - in Cool
door Patrick
Music Pleasure
Kan jij aardig overweg met een gitaar? Dan weet ik zeker dat menig vrouw een warm gevoel van je krijgt. Waarschijnlijk zal het niet door je muzikale talent komen, maar dat mag de pret niet drukken toch?
19 Dec '07 - in Cool
door Patrick
Henry Rollins On Music
Allemaal hebben we zo onze voorkeur voor muziek. De één gaat voor gillende gitaren en de ander zet liever een beetje Jazz op. Henry Rollins heeft ook zijn mening over muziek, en vooral over het rave genre.
17 Nov '07 - in Humor
door Patrick
Street Music
We moeten allemaal dagelijks werken voor onze boterham. Terwijl de één zijn Porsche voor de zaak parkeert pakt de ander zijn spullen om op de straat zijn muzikale kunsten te vertonen. Verschil moet er zijn, al is dit toch best een knappe vertoning.

En vrouwen maar zeuren dat mannen geen twee dingen tegelijk kunnen..
14 Nov '07 - in Cool
door Patrick
Cold Fusion 40
Het was even wachten, maar zoals beloofd hebben we na het eerste deel vandaag het tweede deel van Cold Fusion 40 voor je. Met dank aan DJ PJ en onze italiaanse vriend Pizzaman.
02 Oct '07 - in Music
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties