Zoekresultaten

Gezocht op: kissing
Best Kissing News Bloopers
Als journalist of nieuwsverslaggever maak je heel wat mee. Gelukkig zijn er ook mensen die je werk kunnen waarderen en je zelfs een kusje willen geven..
11 Feb '16 - in Humor
door Patrick
Mistletoe Kissing Prank
Na twee geslaagde maretak grapjes moet er een variant komen die net wat verder gaat. Alles wat er onder de mistletoe hangt moet immers worden gekust. Succes vriend...
15 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Mistletoe Kissing Prank
Het blijft een aparte traditie om een stuk maretak boven mensen te hangen om wat kusjes te claimen. Maar hoeveel mensen doen daar eigenlijk aan mee? Stuart doet de test..
13 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Mistletoe Kissing Contraption
Denk aan de kerst en je denkt gelijk aan eten, drinken, kerstboom en gezelligheid. Maar laten we mistletoe niet vergeten! Dat is zo rond de kerst dé manier om wat kusjes te scoren. En als je dan ook nog een beetje handig bent dan kan je nog maar één ding doen. De straat op met je 'uitvinding'..
10 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Thumb War Kissing Game
Mocht je wat aandacht tekort komen van de vrouwtjes. Verzin een simpel spelletje die jij negen van de tien keert wint en zoek de boulevard en het strand op. We gaan voor een potje Thumb War. Zo simpel is het eigenlijk..
10 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Kissing Selfie Surprise
Vandaag de dag zijn 'selfies' helemaal hot. Maar waarom zou je een foto van jezelf maken als je er ook een kunt maken met een mooie dame naast je? En dan is de gelegenheid voor een stiekeme kus al snel aanwezig..
07 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge New Year's Kissing Card Trick
De goochelskills van Stuart hebben we al eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag laat hij ons zien hoe je, met een beetje magie, een kus van een leuke meid kunt bemachtigen..
01 Jan '14 - in Cool
door Patrick
Snowing Mistletoe Kissing Prank
Een kus in de sneeuw onder een stuk mistletoe is simpelweg romantisch. Maar wat als het niet sneeuwt? Laat dat maar aan Stuart Edge over..
10 Dec '13 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Magic Phone Kissing Prank
Stuart Edge gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen met één van zijn trucjes. Zo ook vandaag..
03 Jul '13 - in Cool
door Patrick
Electric Shock Kissing Prank, Stuard Edge
Stuart Edge gaat meestal de straat op om mensen in de maling te nemen met één van zijn trucjes. Zo ook vandaag! Wat dacht je van schokkende kusjes uitdelen..

Voor de liefhebbers: Zo werkt het..
23 May '13 - in Humor
door Patrick
Magic Kissing Card Trick
Ben je op zoek naar wat aandacht van de vrouwtjes? Leer een goede goocheltruc en ga de straat op. Typische Win-Win situatie. Nu alleen nog weten hoe hij het doet..
29 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Spiderman Kissing Prank
Hoe zou het zijn als spiderman fan om een kus van je held te krijgen? Oké, de echte had even geen tijd, maar deze stand-in wel. Zo doe je dat!
13 Feb '13 - in Humor
door Patrick
Mistletoe Kissing Prank
Het blijft een aparte traditie om een stuk maretak boven de deur te hangen om wat kusjes te claimen. Maar hoeveel mensen doen daar eigenlijk aan mee? Laten we het eens testen..
13 Dec '12 - in Humor
door Patrick
Drunk Times With Hot Chicks - Kissing
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp 'kussen'..
10 Jul '12 - in Humor
door Patrick
Kissing Girls
Gister was het weer zover. Het xMissy - Biertijd feestje was ook dit jaar weer een groot succes. De filmpjes laten nog even op zich wachten, maar de eerste foto's hebben we gelukkig al in huis.
03 Aug '08 - in Sexy
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties