Zoekresultaten

Gezocht op: humor
When You Troll The Entire Crowd (2)

Een beetje DJ zorgt in zijn set voor een extreem hoogtepunt, zo'n moment dat heel het publiek losgaat op de beat. Tof natuurlijk. Maar er zijn ook DJ's met gevoel voor humor. En dan krijg je dit..

Ze hebben het al eens eerder gedaan. Blijft humor!
18 May '16 - in Humor
door Patrick
World's Best Magic Trick

Als iemand op straat je een goocheltruc wilt laten zien dan zijn er maar weinig mensen die nee zeggen. Maar soms had je beter door kunnen lopen, voor je het weet sta je voor paal. Wel humor, dat dan weer wel.
17 May '16 - in Humor
door Patrick
Overwatch Animated Short - Dragons

Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Zie hier 'Dragons' van het binnenkort te verschijnen spel Overwatch.
17 May '16 - in Animation
door Patrick
Animated Short - Aurora

Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het aandoenlijke 'Aurora'.
12 May '16 - in Animation
door Patrick
Rémi Gaillard - Mafia Prank

Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor!
14 Apr '16 - in Humor
door Patrick
The Secret Life Of Pets - Trailer

Altijd al willen weten wat huisdieren denken, en wat ze uitvreten als jij niet thuis bent? We kunnen het vanaf 3 augustus in de bioscoop bekijken. Dan gaat namelijk de animatie 'The Secret Life of Pets' in première. Zie hier alvast de trailer. Ik zeg humor!
13 Apr '16 - in Trailers
door Patrick
Taking Fake Book Covers On The Subway

Ga je dagelijks met het openbaar vervoer? Wellicht ben je wel in voor een geintje. Neem een goed boek mee, print eerst even een andere grappige of bizarre cover en kijk hoe de mensen reageren. Ik zeg humor!
07 Apr '16 - in Humor
door Patrick
John, Are You All White?

Ik weet niet of je wel eens een aantal schilders over de vloer hebt gehad, maar die gasten hebben wel humor. John kan daar over meepraten.
02 Apr '16 - in Humor
door Patrick
Short Film - Code 8

Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Zie hier het futuristische 'Code 8'.

Meer info over Code 8 vind je hier!
30 Mar '16 - in Movies
door Patrick
Short Film - One Last Dive

Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Zie hier 'One Last Dive'..
25 Mar '16 - in Movies
door Patrick
Tickle Bug Spider Prank

Jeuk in je nek zuigt, maar als iemand ook nog zegt dat er een mega spin in je nek loopt dan zetten veel mensen het gelijk op een rennen. Humor!
21 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Jimmy Carr Stand-Up At Jimmy Fallon

Stand up comedian Jimmy Carr is een man uit duizenden. Naar mijn mening geweldige humor, en altijd druk met zijn publiek bezig. Hij was pas te gast bij talkshow host Jimmy Fallon. Geniaal als altijd!
19 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Blind Man Prank

Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor!
16 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Permanent Makeup Prank
Straalbezopen bij een vriend op de bank in slaap vallen brengt wat risico's met zich mee. Voor je het weet word je wakker met nieuwe wimpers en rode lippen. Humor!
04 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Waar Moet Jij Om Huilon? Joardy Film

We hebben allemaal wel dingen waar we verdrietig van worden en zelfs een traantje om kunnen laten. Maar je kan het ook overdrijven. Humor!
02 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Love Escalator Prank
Een middag shoppen is leuk. Maar je staat toch raar te kijken als je nietsvermoedend op een roltrap staat en een vreemde gast even je hand streelt. Gay? Nee, gewoon humor! De reacties zijn geniaal.
01 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Lie Witness News - Oscars 2016 Edition, Jimmy Kimmel
De Oscars is toch wel een van de grootste film feestje die je maar kan bedenken. Tijd dus voor Jimmy Kimmel's crew om weer eens de straat op te gaan om mensen wat vragen te stellen over films die niet bestaan. Blijft humor..
26 Feb '16 - in Humor
door Patrick
Funny Train Driver Announcement
Normaal gesproken stap je de trein in en hoor of zie je bijna niets van de treinmachinist. Maar de bestuurder van deze Engelse trein heeft een goed gevoel voor humor..
23 Feb '16 - in Humor
door Patrick
Suits - Clown Auditions
Suits is voor velen een wereldserie waar ze graag een paar uurtjes voor vrij maken. Maar met een beetje knip- en plakwerk krijg je toch een heel ander verhaal. Ik zeg humor!..
21 Feb '16 - in Humor
door Patrick
Epic Ballsack Prank
Je staat toch raar te kijken als iemand op straat je wat vraagt en zijn ballen hangen uit zijn broek. Gewoon humor, al kan niet iedereen zo'n geintje waarderen..
20 Feb '16 - in Humor
door Patrick
Short Film - Multiple Choise
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor de geniale short 'Multiple Choise'..
29 Jan '16 - in Movies
door Patrick
Rémi Gaillard - Animal Planet
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
26 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Animated Short - KnightClub
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor de geweldige 'KnightClub'..
24 Jan '16 - in Animation
door Patrick
Volkswagen Trailer Assist - Behind The Scenes
Niet alleen Audi is heer en meester in het verzinnen van toffe commercials, ook Volkswagen kan er wat van. Ik zeg humor!
18 Jan '16 - in Commercial
door Patrick
Snow? LOL!
Je kleine meid uitleggen wat sneeuw is en doet valt nog niet mee. En al helemaal als ze je niet serieus neemt. Humor is het dan weer wel!..
16 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Gym Wildlife
Het leven in de sportschool is niet te vergelijken met die daarbuiten. Maar wel humor! Zie hier Gym Wildlife..
01 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Deadpool - Red Band Trailer (2)
We worden de laatste tijd overspoelt met films vol actiefiguren. Best tof, maar er zijn er maar weinig met humor. En dan komt Deadpool om de hoek kijken! We moeten nog even wachten tot 11 februari 2016, maar voor de liefhebbers hier alvast trailer twee..
26 Dec '15 - in Trailers
door Patrick
Short Film - Hemera
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Hemera'..
25 Dec '15 - in Movies
door Patrick
Lily And The Snowman
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het aandoenlijke 'Lily and the Snowman'..
22 Dec '15 - in Animation
door Patrick
You Got To Love The American Police
Een poosje terug was YouTuber Jack Jones in Engeland om te kijken of de 'Bobbies' een beetje humor hebben. En ja, dat hebben ze. Vandaag is Jack in Amerika. Zullen die ook zo vrolijk reageren?..
20 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Jeff Dunham - The Lost Star Wars Auditions
Niet alleen bekende acteurs deden auditie voor het nieuwste deel van Star Wars, maar ook de poppen van buikspreker Jeff Dunham. En ja, dat is best humor..
20 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Short Film - Hybrids
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Hybrids'..
19 Dec '15 - in Movies
door Patrick
Rémi Gaillard - Merry Christmas
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
17 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Blindfolded Dildo Fight Prank
Star Wars is hot momenteel. Dus waarom niet twee dames op het strand met lightsabers tegen elkaar laten vechten? Oké, het moet wel met een blinddoek en zonder dat ze het weten gaan ze elkaar met een dildo te lijf. Humor!
06 Dec '15 - in Humor
door Patrick
Short Film - Uncanny Valley
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Uncanny Valley'..
01 Dec '15 - in Movies
door Patrick
Jack Jones - Pranks Gone Wrong
Jack Jones is een jongen met een gezond gevoel voor humor. Zo zagen we hem laatst nog op straat lol hebben met een aantal agenten. Maar niet iedereen kan zijn geintjes waarderen..
27 Nov '15 - in Humor
door Patrick
PistolShrimps - Katniss Sure Loves Pita
Wie The Hunger Games heeft gezien kent hoofdrolspeelster Katniss wel. Maar dat ze zo dol op Pita's is valt me nu pas op. Humor weer van PistolShrimps..
24 Nov '15 - in Humor
door Patrick
You Got To Love The English Police
De politie is je beste vriend. Althans dat beweren ze. Helaas zijn heel wat agenten niet te porren voor een beetje humor. Dat is in Engeland gelukkig wel anders..
20 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Collision
Ice Age: Collision Course is vanaf 13 juli 2016 te zien in de Nederlandse bioscopen. Maar om alvast in de sfeer te raken hebben we hierbij alvast de officiële animated short 'Cosmic Scrat-tastrophe'. Blijft humor!
09 Nov '15 - in Animation
door Patrick
Rémi Gaillard - Grim Reaper
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
07 Nov '15 - in Humor
door Patrick
Short Film - The Gunfighter
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor de humoristische short film 'The Gunfighter'..
01 Nov '15 - in Movies
door Patrick
Animated Short - Escargore
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het geweldige 'Escargore'..
29 Oct '15 - in Animation
door Patrick
Car Mechanic Humor
Als je net bij een bedrijf begint is er een groot risico dat je de eerste weken flink op de proef wordt gesteld. Waarom zouden ze je helpen als ze om je kunnen lachen? Zo ook in dit geval..
12 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Switch Prank Bloopers
Een prank video maken zoals Rahat en Jack Vale dat wekelijks doen lijkt makkelijk scoren. Maar geloof me, ondanks heel veel humor tijdens het filmen gaat het niet altijd volgens plan..
09 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Short Film - RUN
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'RUN'..
09 Oct '15 - in Movies
door Patrick
Bill Dawes - How A White Man Say's 'N*****' To A Black Man
Sommige woorden zijn niet voor iedereen bestemd. En zo ook het N-woordje. Maar komiek Bill Dawes heeft daar een perfecte oplossing voor. Ik zeg humor!..
03 Oct '15 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Human World
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
30 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Flauwe IKEA Grappen, de NL Versie
Na de Engelse versie konden we er natuurlijk op wachten dat een stel Nederlanders naar de IKEA zouden gaan om een eigen versie te maken van flauwe woordgrappen. Heerlijke droge humor!..
05 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Vrouwen Versieren Met Make That The Cat Wise
Vrouwen versieren hoeft niet zo moeilijk te zijn. Natuurlijk moet je met een goede openingszin komen of een goed verhaal. Maar het kan ook anders. Ik zeg humor!
02 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Russians & Ducttape..
Russen zijn een apart volk, maar er zijn er ook genoeg met een goed gevoel voor humor. Geef die gasten een paar rollen Duct tape en voilà, een extra passagier meenemen is geen probleem meer..
17 Aug '15 - in Humor
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties