Zoekresultaten

Gezocht op: humor
Dirtbike Action In Zuiderpark
Ze zeggen wel eens dat oom agent geen gevoel voor humor heeft. Maar geloof me, dat heeft hij wel. Maar dan moet je ook wel een mafketel treffen als deze...
02 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Parkour Fail
Dat een sport als parkour wat risico met zich meebrengt mag duidelijk zijn. Dit is waarschijnlijk het kortste fail filmpje van vandaag, maar wel humor..
19 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Short Film - One-Minute Time Machine
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we One-Minute Time Machine voor je..
10 Jul '15 - in Movies
door Patrick
Mashd N Kutcher - When You Troll The Entire Crowd
Een beetje DJ zorgt in zijn set voor een extreem hoogtepunt, zo'n moment dat heel het publiek losgaat op de beat. Tof natuurlijk. Maar er zijn ook DJ's met gevoel voor humor. En dan krijg je dit..
08 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Arnold Pranks Fans As The Terminator
Mensen in de maling nemen is leuk. En laat Terminator Arnold Schwarzenegger nou wel in zijn voor een geintje. En dat ook nog voor het goede doel. Humor!..
18 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Dog
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
12 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Musicless Musicvideo / Rihanna - Stay
Een videoclip van Rihanna, maar dan zonder muziek, zitten we daar op te wachten? Waarschijnlijk niet, maar humor is het wel!..
30 May '15 - in Humor
door Patrick
Kung Fury - Official Movie
Kung Fury was ooit een Kickstarter project om geld binnen te halen voor de productie van een over-de-top 80's actiefilm. Heel wat mensen zagen de humor er wel van in en uiteindelijk hebben ze een bedrag van ruim 630.000 dollar binnengehaald. De film staat inmiddels online en is hier te bekijken. U bent gewaarschuwd!..
29 May '15 - in Movies
door Patrick
Short Film - Gift
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Gift'..
23 May '15 - in Movies
door Patrick
Short Film - State Zero
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'State Zero'..
08 May '15 - in Movies
door Patrick
Nigella Lawson's Golden Spaghetti Ringlets
Na de opmerkelijke kookkunsten van Jamie Oliver, Gordon Ramsay en topkok Heston Blumenthal komt vandaag topchef Nigella Lawson langs om haar kookkunsten te tonen. Blijft humor.
07 May '15 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - TETRIS
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
06 May '15 - in Humor
door Patrick
Short Film - From The Future With Love
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'From The Future With Love'..
18 Apr '15 - in Movies
door Patrick
You Left Your Car Keys In Your Door..
Vandaag de dag zijn er nog maar weinig auto's met een slot in de deur om hem met een sleutel te openen. Alles gaat met een afstandsbediening. Maar als je, onder het rijden, tegen mensen zegt de sleutel nog in de deur zit vallen ze er stuk voor stuk voor. Humor! Morgen proberen in de file..
16 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Foute Vrienden - Voelt Dit Goed?
Als er één programma is die ik momenteel erg kan waarderen dan is het 'Foute Vrienden'. Niet moeilijk, maar gewoon verstand op nul en genieten van de platte humor. Vooral deze uitdaging voor Klaas was geniaal..
15 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Animated Short - Ascension
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het geweldige 'Ascension'..
14 Apr '15 - in Animation
door Patrick
Best Laughing News Bloopers in YouTube History
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, maar humor is het wel..
10 Apr '15 - in Humor
door Patrick
April Fools Video in Math Class
Deze wiskundeleraar hebben we al eens eerder voorbij zien komen. Maar zijn grapjes zijn en blijven humor. Waarom had ik vroeger niet zo'n man voor de klas staan?..
04 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Short Film - Immersion
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Immersion'..
30 Mar '15 - in Movies
door Patrick
Rémi Gaillard - Bank
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
08 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Watching Pr0n In Public Prank
Als je even naar het toilet moet is het wel zo fijn dat iemand even op je laptop wil letten. Maar dit geintje hadden ze niet verwacht. Ik zeg humor!..
04 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Short Film - Power/Rangers
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Power/Rangers'..
26 Feb '15 - in Movies
door Patrick
Jimmy Kimmel - Lie Witness News - Oscars 2015
De Oscars is toch wel een van de grootste film feestje die je maar kan bedenken. Tijd dus voor Jimmy Kimmel's crew om weer eens de straat op te gaan om mensen wat vragen te stellen over dingen die niet bestaan. Blijft humor..
23 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Get Wrecked Compilation
We hebben allemaal wel eens teveel vertrouwen in de kwaliteit van anderen. Is het niet een fiets die afbreekt, dan is het wel een schommel die spontaan de geest geeft. Al met al wel humor! Zie hier 'Get Wrecked'..
20 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Coke Prank On Cops
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. Als je het maar netjes doet. Maar wat als oom agent zich er mee gaat bemoeien? Juist, dan gaat het spelletje gewoon door. Ik zeg humor!
13 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Golden Globes Thug
Gisteren zijn de Golden Globes weer uitgedeeld. Het evenement waar de grootste tv- en filmsterren, films en series weer eens in de prijzen vallen. Jeremy Renner en Jennifer Lopez mochten er een uitreiken. En een ding is zeker, Jeremy heeft humor..
12 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Animated Short - Slug Invasion
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het geweldige 'Slug Invasion'..
08 Jan '15 - in Animation
door Patrick
2014: The World Around Us
2014 is in onze ogen een jaar vol lol, maar vergeet de mindere momenten niet. Het kan niet elke dag humor en pret zijn. En dat maakt deze compilatie meer dan duidelijk..
27 Dec '14 - in News
door Patrick
Short Film - I.R.I.S.
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'I.R.I.S.'..
13 Dec '14 - in Movies
door Patrick
Story Time With Thomas Sanders
Thomas Sanders is redelijk bekend door zijn Vines. Niet allemaal heel bijzonder, maar zijn 'Story Time' clipjes zijn wel goed te doen. Hij geeft vreemde mensen één zin en dan is het afwachten wat ze daarmee doen. Ik zeg humor!
11 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Arjen Lubach - Telemarketeers
Je kent het wel, sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, word je gebeld door telemarketeers. Wat zij alleen niet weten: Arjen Lubachs bedrijf is een eenmanszaak. Humor!
09 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Jack Jones Vine Compilation (2)
Jack Jones gaat regelmatig de straat op om mensen mee te laten genieten van zijn opmerkelijke telefoongesprekken. Na deel 1, hebben we hierbij deel 2. Humor!
08 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Royal
We hebben allemaal zo onze mening over motorrijders. Maar één ding is zeker. Er zijn er ook met een goed gevoel voor humor..
01 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Puppets In The Library
Of het nou Sesamstraat, de Muppet Show of de shows van Jeff Dunham zijn, we houden allemaal in een zekere zin van poppen. En als je die dan spontaan tegenkomt in de bibliotheek dan is het soms even schrikken, maar wel humor..
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Short Film - Phoenix 9
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Phoenix 9'..
20 Nov '14 - in Movies
door Patrick
Short Film - Pommes Frites
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Met Sinterklaas en kerst voor de deur kijken we nog even terug naar Sint-Maarten. Zie hier de korte film 'Pommes Frites'..
14 Nov '14 - in Humor
door Patrick
CGI VFX Short Film - Murphy
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. De wet van Murphy is ons allen wel bekend. En daar kan deze soldaat inmiddels ook over meepraten..
31 Oct '14 - in Movies
door Patrick
Short Film - Dog Food
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Dog Food'..
27 Oct '14 - in Movies
door Patrick
Roman Atwood - Killer Toddler Prank!
Natuurlijk mogen we ook Roman Atwood niet vergeten als het gaat om een heerlijke pre Halloween prank. Vandaag laat hij zijn twee jarige zoontje de boel op stelten zetten. Humor!
27 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Animated Short - A Tale Of Momentum & Inertia
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'A Tale of Momentum & Inertia'..
21 Oct '14 - in Animation
door Patrick
Short Film - E N V O Y
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'E N V O Y'..
10 Oct '14 - in Movies
door Patrick
Animated Short - It's Payback Time
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'It's Payback Time'..
10 Sep '14 - in Animation
door Patrick
Philippe Geubels - Werk
Philippe Geubels is zonder twijfel een van de beste komieken die België rijk is. Dit is een wat ouder filmpje die ik vanmiddag op Facebook kreeg toegestuurd. Humor!..
31 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Exhaust Checkup
Een geintje op de werkvloer hoort er gewoon bij. Je moet immers de humor er in houden als je dagelijks met elkaar om moet gaan. Zo ook deze automonteurs..
26 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Short Film - Not So Fast
Korte films zijn we dol op. Soms humor, soms horror het maakt eigenlijk niet uit. 'Not So Fast' is geschoten met behulp van wat Ikea spul en een dure camera. Maar dat geeft wel een tof geheel. Zie hier het resultaat..

En hier de The Making Of..
04 Aug '14 - in Movies
door Patrick
Russian VIP Police Escort - RC HPI Savage Flux
Hoe het er op de Russische wegen aan toegaat weten we inmiddels. Je zou zelfs het liefst een politie escorte krijgen om veilig op je bestemming te komen. Deze gasten deze de test, maar wel in het klein, met een op afstand bestuurbare HPI Savage Flux. Humor!
01 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Fireworks vs Boat Dock
Vuurwerk is leuk, maar dan moet je er wel verstandig mee omgaan. Want als je je pot per ongeluk ondersteboven afsteekt kan je wel eens wat slopen. Voor ons humor natuurlijk..
16 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Fun With Grandma
Oma is de wijste van de familie, dat mag duidelijk zijn. Maar ook oma mag wel eens in de maling genomen worden. In dit geval kort, maar humor eerste klas..
06 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Are Those Reebok Or Nike?
Een radio DJ moet niet alleen goed kunnen praten, hij moet ook goed kunnen raden. Want als iemand een plaat als deze aanvraagt is het wel even gissen naar het juiste nummer. Humor!
12 May '14 - in Humor
door Patrick
POM Wonderful's Reaction To John Oliver
Drankjesboer POM zegt dat haar producten geweldig werken tegen prostaatkanker. Een dappere uitspraak die talkshow host John Oliver natuurlijk niet voorbij kon laten gaan. Na enige aandacht in zijn programma was dit de reactie van POM. Ik zeg humor.
06 May '14 - in Humor
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties