Zoekresultaten

Gezocht op: hot
ZR1 Corvette Dyno Fail

De nieuwe Corvette ZR1 is een auto met heel wat pk's. Maar het is altijd tof om dat toch even te testen op een dynobank. Nou moet je voor een goede test schone banden hebben. Al is een bezem en een rollerbank geen goede combinatie. Daar krijg je namelijk pijnlijke handjes van..
10 May '18 - in WTF!
door Patrick
Short Film - A Virtual Nightmare, Nukazooka

Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Zie hier de mini horror 'A Virtual Nightmare'..
08 May '17 - in Movies
door Patrick
Porsche - Our Way To Say Goodbye - ThankYou, Audi

Drie jaar terug, toen Porsche weer mee ging doen met de FIA WEC en de 24 uur van Le Mans, kwam Audi met een toffe reclame. Nu Audi na 18 jaar stopt met top level endurance racing is nu Porsche aan de beurt voor wederom een toffe commercial..
17 Dec '16 - in Commercial
door Patrick
Gas Stations Fails Compilation

Je auto voltanken is de normaalste zaak van de wereld. Al kan er wel eens het een en ander fout gaan bij een pompstation..
08 Oct '16 - in WTF!
door Patrick
How To Hide Your TV In The Ceiling

Als er één ding is die overal in een huiskamer te vinden is, dan is het wel de TV. Vandaag de dag worden ze groter en groter en staan of hangen ze eigenlijk een beetje in de weg. Deze man bedacht daar een oplossing voor. Best creatief kan ik je zeggen.
18 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Sausage Party - Grocery Store Prank

We hebben jullie al eerder de trailer laten zien van 'Sausage Party'. Naar mijn mening volgens mij een geweldige film. Maar om hem nog wat extra aandacht te geven hebben ze in een supermarkt wat voedsel tot leven gebracht..
12 Aug '16 - in Humor
door Patrick
Tom Thum - Ratchet Face - World Championship Beatbox
Beatboxen is een vak apart. Maar Tom Thum heeft verstand van zaken . Zie hier zijn optreden tijdens de World Championship Beatbox competitie..
30 Jul '16 - in Music
door Patrick
Vorticity (4K), eye candy

Na de prachtige beelden uit Noorwegen gaan we nu voor de boze kant van moeder natuur. Kijk mee naar de 4K time-lapse 'Vorticity' van stormchaser Mike Olbinski..
18 Jul '16 - in Cool
door Patrick
FailArmy Best Fails Of The Year  2015 (Part 2)
Er gaat niet elke week wel eens iets fout. Of elke maand. Heel het jaar door zijn er wel pijnlijke missers of lullige foutjes. Zie hier het tweede deel van FailArmy's Best Fails Of 2015..

Deel één vind je hier!..
26 Dec '15 - in WTF!
door Patrick
Motorbike vs Kart - 2 Year Old vs 4 Year Old
Altijd leuk zo'n uitdaging. Een motor tegen een kart. We gaan het 'circuit' op met de twee- en vierjarige Tima Kuleshov en Makar Zheleznyak..
25 Dec '15 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Women's Edition (3)
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan wederom de dames in de spotlights..
25 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1979 Porsche 911 (930) Turbo Unleashed
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Grant Karnes over zijn 1979 Porsche 911 (930) Turbo..
10 Nov '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Redneck Fails Compilation (2)
We zien het wekelijks fout gaan in diverse fail compilaties. Vandaag zijn wederom de Rednecks aan de beurt..
10 Nov '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1972 Nissan 240Z
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Glenn Chiou over zijn 1972 Nissan 240Z..
13 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The Toyota FJ40 Land Cruiser
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Josh Commons over zijn 1976 Toyota FJ40 Land Cruiser..
06 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Devin Supertramp - Bali Road Trip In 4K #onedayoffline
Vandaag de dag doe je alles met je telefoon. Ben je in het buitenland dan is geld omrekenen of de route vinden erg handig. Devin deed in Bali voor een keer zijn telefoon uit. En ja, als je dan wat wilt weten dan moet je dat aan de mensen vragen. Zo leer je het land en de cultuur kennen zoals het hoort.. #onedayoffline
15 Sep '15 - in Cool
door Patrick
SketchShe - U Can't Touch This!
Iedereen zingt in de auto wel eens stiekem mee als er een tof nummer op de radio is. De dames van SketchShe doen dat ook. Zie hier hun variant van MC Hammer's 'U Can't Touch This'. Stop! Hammertime!
24 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Mashd N Kutcher - When U Collab At The Shops
Mashd N Kutcher weet in no-time de meest toffe mixjes in elkaar te draaien. Ook deze keer moet hij weer aan de bak. En zelfs in de supermarkt krijgt hij het voor elkaar..
11 Jun '15 - in Cool
door Patrick
SketchShe - Mime Mash Up Around The World
De dames van SketchShe zijn een geweldig trio. Maar als iemand succesvol is zijn er altijd mensen die met een parodie op de proppen komen. Tijd voor de dames om er een aantal op een rijtje te zetten..
10 May '15 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Building A Jet Powered Go-Kart (1)
We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Deze keer gaat de beste man voor een Go-Kart make over. Want een pulse jet moet daar toch makkelijk in passen? Hierbij het eerste deel..
30 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Mashd N Kutcher - The Bicycle Remix
Mashd N Kutcher weet in no-time de meest toffe mixjes in elkaar te draaien. Ook deze keer moet hij weer aan de bak. En zelfs onderweg krijgt hij het voor elkaar..
23 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Foute Vrienden - Voelt Dit Goed?
Als er één programma is die ik momenteel erg kan waarderen dan is het 'Foute Vrienden'. Niet moeilijk, maar gewoon verstand op nul en genieten van de platte humor. Vooral deze uitdaging voor Klaas was geniaal..
15 Apr '15 - in Humor
door Patrick
How Ridiculous - Epic Basketball Trick Shots
We zien ze regelmatig voorbij schieten. Van die basketbal shots waarvan je denkt, is dit nou echt? Wellicht kost het een halve dag om één mooie worp op beeld te krijgen maar dat mag de pret niet drukken. Het blijft leuk..
09 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Mashd N Kutcher - When U Collab With Random People
Na zijn eerste kleine mixjes van een poosje terug (het vliegtuig en de pizzabezorger) is Mashd N Kutcher de straat op gegaan voor wat input van willekeurige mensen. En wederom weet hij er wat tofs van te maken..
09 Apr '15 - in Cool
door Patrick
SketchShe - Mime Through Time
Je kan zeggen van niet, maar iedereen zingt in de auto wel eens stiekem mee als er een tof nummer op de radio is. De dames van SketchShe doen dat ook. Na Bohemian Carsody en Baby Got Back gaan we nu met de dames terug in de tijd. Zie hier Mime Through Time..
01 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (4)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
03 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (3)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
26 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Colin Furze  - DIY X-MEN Pyro's Fire Control
We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Na zijn X-Men Wolverine klauwen en Magneto schoenen is het nu tijd om Pyro's Fire Control realiteit te maken..

Zie hier het resultaat..
29 May '14 - in Cool
door Patrick
Inside Quattro  - The Secret Storage Facility of Audi Sport
Naast alle productiewagens, rallykanonnen en zeldzame klassiekers zijn er natuurlijk ook legio concepts waar Audi aan werkt. Maar wist je dat alle speciale modellen netjes bewaard blijven bij Audi? We nemen een kijkje in de 'geheime' garage..
12 Feb '14 - in Docu
door Patrick
Ski Mask Bank Prank
Er zijn genoeg geintjes uit te halen, maar met een skimasker of bivakmuts een bank binnen lopen kan wel eens voor gezeur zorgen..
20 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Guy Martin -  Irish Road Racing
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier een compilatie van speedfreak en waaghals Guy Martin..
12 Jan '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
What Would You Do? - Black Hairdresser vs White Girl
Dat je als blanke geen relatie met een donkere mag hebben is niet meer van deze tijd. Vandaag de dag is het een grote kleurenmix met diverse nationaliteiten. Totaal geen probleem mee, maar er zijn mensen die zich er wel druk om maken. Hoe zou jij reageren?.. Thx 5tarvin!
11 Dec '13 - in WTF!
door Patrick
Attila Palatinus - Ride / Turn / Burn
Dat je met een auto aardig wat rubber kunt verspillen weten we maar al te goed. Maar ook met een motor is driften best te doen. Kijk mee naar Ride / Turn / Burn met rijder Attila Palatinus..
05 Dec '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Run Rabbit - Card Skills
Mocht je tijdens een potje poker iemand de kaarten laten schudden, wees dan slim en sla deze gozer even over..
01 Dec '13 - in Cool
door Patrick
Man Bijt Hond - Rapper Sjors Peter
Inmiddels is het wel bekend dat wij niet moeilijk doen, en nieuw Nederlands 'talent' graag een handje helpen. Wij presenteren u aanstormend talent rapper Sjors Peter..
29 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Never Parkour Jump Over A Cop
Dat je tijdens je parkourtraining overal overheen en onderdoor vliegt is op zich prima. Maar spring nou niet over twee agenten heen die net even rustig zitten. Kunnen ze niet zo goed tegen namelijk..
19 Mar '13 - in WTF!
door Patrick
Autobild - Mercedes G63 AMG 6x6
Een 'standaard' Mercedes G klasse is een dijk van een auto. Maar het kan natuurlijk altijd nog een tandje extremer. Wat dacht je van de G63 AMG 6x6? Autobild ging op pad..
02 Mar '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Infanterie
Hoe een gewapend conflict zich ook ontwikkelt, uiteindelijk is het de infanterie die het gevecht beslist op de grond. Van het hete zand rond de evenaar, tot de betonnen jungle. Een gebied veilig stellen doe je namelijk niet alleen vanuit de lucht of zee, daar is meer voor nodig. Welke infanterie-eenheid je ook kiest, het werk vraagt om een ijzeren discipline, een uitstekende conditie en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Maar je moet vooral een echte teamspeler zijn, want alleen samen klaar je de klus. Benieuwd of jij in ons team past? Schrijf je dan nu in voor de Open Dagen Infanterie. Meer weten? Kijk hier!
12 Feb '13 - in Advertentie
door Patrick
IGN's Top 50 Bond Moments
James Bond bestaat 50 jaar, dat zal jullie vast niet ontgaan zijn. Zes acteurs, 22 films, legio mooie vrouwen en heel veel gadgets. Tijd voor IGN om het één en ander op een rijtje te zetten..
10 Oct '12 - in Cool
door Patrick
Slip 'N Slide - Win 'N Fail Compilation
Bij lekker weer (hier dus niet) hoort een ouderwetse slip & slide. Naast alle pret gaat het alleen ook wel eens mis. We gooien ze in de mix voor je..
30 Sep '12 - in Cool
door Patrick
MotoGP 2012  Portugal

Video Highlights - More MotoGP 2012 Here!
15 May '12 - in Photography
door Patrick
WATTS Zap - Best Of 10 Years (2)
Ook vandaag gaan we verder met het beste van 10 jaar WATTS Zap. Zie hier deel 3, deel 4 en deel 5. Wordt vervolgd!
03 May '12 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap - Best Of 10 Years
We hebben regelmatig compilaties van Eurosport's WATTS Zap. Vandaag kijken we terug op 10 jaar sportvermaak. Zie hier deel 1 en hier deel 2. Enjoy!
02 May '12 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap - Motorsports Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag gaan we voor een heuse Motorsports Special..
27 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Alejandro Paz - Zona De Piedras Casta
Wat een weer vandaag. De perfecte temperatuur om een heerlijk stukje te fietsen. Maar dat doen we natuurlijk wel net als Alejandro Paz, met een paar stalen ballen..
15 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Crufts 2012  A Dog's Gotta Do What A Dog's Gotta Do
Crufts is de grootste hondenshow die je maar kan bedenken. Eén van de hoogtepunten is de honden parcours. Maar ook een hond heeft even tijd voor zichzelf nodig..
10 Mar '12 - in Humor
door Patrick
Animated Short - Slug Invasion
Wanneer een peloton slakken het voorzien heeft op een heerlijke bloem, gooit de eigenaresse van de tuin roet in het eten. Tijd voor oorlog! Zullen ze de bloem in handen krijgen? We zien het in de korte animatie Slug Invasion.
01 Feb '12 - in Animation
door Patrick
Richie Castellano -  Split Screen Bohemian Rhapsody
De Queen klassieker Bohemian Rhapsody is een geniaal muziekstuk. Richie Catellano ging de uitdaging aan om het nummer in zijn eentje na te spelen en zingen. Ik zeg knap!
26 Jan '12 - in Music
door Patrick
Gerst - Ik Laat Je Thuis!
We hebben nog een paar weken te gaan, maar de eerste, en misschien wel beste, carnavalskraker is al binnen. Luister mee. Gerst met 'Ik laat je thuis'.
13 Jan '12 - in Music
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties