Zoekresultaten

Gezocht op: goal
Keeper Fail

Als keeper ben je altijd weer blij als je een bal uit je goal weet te houden. Maar niet te overmoedig worden vriend..
23 Oct '17 - in Humor
door Patrick
Funny Celebration Fails Compilation

Er is altijd wel wat te vieren. Is het niet een geweldige goal, dan wel het behalen van een diploma. Maar ook dan kan er wel wat mis gaan..
30 May '17 - in WTF!
door Patrick
Lionel Messi Amazing Goal - Copa Del Rey Final
Dat Lionel Messi een van de beste voetballers ter wereld is hoef ik niemand uit te leggen. Sterker nog, na het zien van dit doelpunt mag duidelijk zijn waarom..
31 May '15 - in Sport
door Patrick
Cammy & NHL Pro Duncan Keith
We hebben allemaal wel een droom. Cammy's droom is om een goal te scoren met haar favoriete NHL ijshockeyschaatser Duncan Keith. Klinkt simpel, maar Cammy kan niet lopen en niet praten. Toch worden sommige dromen werkelijkheid..
09 Mar '15 - in Cool
door Patrick
NBA Trevor Booker's Circus Shot Of The Year
Bij elk spel moet je een beetje mazzel hebben om een punt, goal of wat anders te scoren. Zo ook bij een serieus potje basketbal. Daar kan NBA pro Trevor Booker inmiddels over meepraten..
10 Jan '15 - in Sport
door Patrick
Goalie Mike Smith's First Career Awesome Goal!
Als goalie maak je niet al te vaak een goal, maar Mike Smith krijgt het toch voor elkaar. Bijzonder genoeg ook nog in de laatste seconde..
22 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Bundesliga Bayer Leverkusen's Ghost Goal
Voetbal is ergens een simpel verhaal. Zit de bal tussen de palen in het net, dan is het een goal. Met uitzondering van buitenspel en andere regeltjes. Misschien moeten we toch eens aan goochelaar Stefan Kiessling vragen hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen..
20 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Hockey Goal Celebration
Wanneer je tijdens een heftig potje ijshockey eindelijk een punt scoort, dan mag je best even blij zijn. Pas alleen wel een beetje op..
03 Oct '12 - in Humor
door Patrick
Tim Howard Amazing Goal
Het valt niet mee om van een lange afstand de bal in het goal te krijgen. Everton keeper Tim Howard draait daar zijn hand niet voor om. 100 yards, ik zeg knap..
05 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Nosrati - Rezaei
Wanneer een teammaat een doelpunt scoort mag je dat best wel even vieren met de rest van het elftal. De één geeft een schouderklopje, de ander omhelst je even, maar wat Nosrati hier doet gaat wel erg ver..
03 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Eriksson vs Bibic Goal Celebration..
Wanneer jij of je teammaat tijdens een heftig potje ijshockey eindelijk een punt scoort, dan mag je best even blij zijn en iemand een knuffel geven. Je moet alleen wel kijken aan wie je hem geeft..
01 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Amazing Goal by Eren Derdiyok - Bayer Leverkusen vs. VFL Wolfsburg
Zelf ben ik niet zo'n voetballiefhebber, maar er zijn momenten waar zelfs ik van kan genieten. Neem deze goal van Eren Derdiyok tijdens de wedstrijd Bayer Leverkusen - VFL Wolfsburg.
05 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Mystery Lacrosse Goal
Je kent het gezegde vast wel. 'Wie niet sterk is moet slim zijn'. In dit geval is slim wel op de juiste plek. Zie hier de perfecte move om tijdens een potje lacrosse de boel in de maling te nemen..
17 May '11 - in Cool
door Patrick
Goallll..
Het legendarische goal van Van Basten tijdens het EK van 88 zal iedereen nog vers in het geheugen hebben staan. VV Smitshoek D doet het nog even fijntjes over..
12 May '11 - in Cool
door Patrick
Three Second Goal - Carlos Almeida
Dagelijks gaan voetbalteams de strijd aan om als winnaar uit de bus te komen, maar scoren is zo makkelijk nog niet. Althans, Carlos Almeida heeft er zo te zien geen moeite mee..
16 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Amazing Goal By Wesley Sonck
Winter of niet, het spel gaat door. Wesley Sonck blijkt totaal geen last te hebben van een pak sneeuw. Dat blijkt maar weer uit deze manoeuvre..
26 Dec '10 - in Sport
door Patrick
Goal Keeper Fail
Het gaat goed met de voetbal keepers de laatste tijd. De één na de andere blunder komt voorbij. Al is deze nog best knap te noemen..
10 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Crazy Goal - A.S. Groville vs F.C. Mufflins
Ik heb al aardig wat verschillende manieren van scoren gezien, maar wat deze voetbal pro presteert is toch wel opmerkelijk te noemen..
14 Sep '10 - in WTF!
door Patrick
Goal Celebration FC Stjarnan
FC Stjarnan, waarschijnlijk zegt de naam je weinig. Deze voetbalploeg is heer en meester in het verzinnen van 'vreugdedansjes'. Deze ken je waarschijnlijk al. Maar ze hebben nog meer in hun mars. Sterker nog, ze hebben onderhand een complete collectie.
03 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Awesome Goal Celebration
Wanneer er een mooi doelpunt valt mag het ook gevierd worden. We hebben onderhand al aardig wat vreugdedansjes voorbij zien komen, maar deze is voor mij toch wel de topper! Thnx Martijn
27 Jul '10 - in Humor
door Patrick
Paul Pierce Nails The Referee During Celebration
Wanneer je een mooie goal, een geweldige hit of een kick-ass punt scoort mag je dat best een beetje vieren. Maar of deze scheidsrechter er zo blij mee is..
14 Jun '10 - in WTF!
door Patrick
DeStorm - One Goal (FIFA World Cup Tribute)
Met het WK voor de deur worden we dood gegooid met oranje gadgets. Op zich niets mis mee, maar moeten we niet een nieuw WK lied hebben? DeStorm is al aan het knutselen geweest en komt met zijn WK tribute 'One Goal' op de proppen. Super clip! Thnx Paul.
28 May '10 - in Music
door Patrick
Goal Celebration
Ik snap best dat wanneer je een goal maakt je het even wil vieren met je fans. Moet je natuurlijk wel het juiste vak pakken ei!
19 Apr '10 - in Humor
door Patrick
NHL Keith Ballard vs Thomas Vokoun
Na een goal van Ilya Kovalchuck is Keith Ballard het niet helemaal eens met goalie Thomas Vokoun. Wat doe je dan? Juist, je slaat je teamgenoot bijna zijn hoofd van het lichaam. Dat hockey een harde sport is wist ik, maar overdrijven is ook een vak.
02 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Goal Celebrations
Een schitterend doelpunt moet je vieren. Zo heeft elke voetballer zijn eigen manier om zijn blijdschap te tonen. Zie hier een kleine compilatie vol vreugde.
28 May '09 - in Sport
door Patrick
Goal!
Nou ben ik zelf geen liefhebber van voetbal, maar ik vraag me toch iets af. Is dit nou een foutje van de keeper of een matsbal van de ballenjongen?
12 Mar '09 - in Sport
door Patrick
Mario Gómez Goal
Zoals bij elke teamsport wordt er bij een doelpunt of overwinning een klein gebaar van dankbaarheid getoond. Zo ook tijdens de wedstrijd Stuttgart - Bayern München waarbij Mario Gómez een doelpunt scoort.
08 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Goal!
Voetbal is niet echt mijn sport al heb ik respect voor sommige spelers. Soms vraag je jezelf wel eens af hoe ze de bal in godsnaam in het doel krijgen. Deze speler heeft wel een erg sneaky manier om te scoren.
25 Jun '08 - in WTF!
door Patrick
Hockey Goal
IJshockey is een snelle sport, dat mag duidelijk zijn. Maar een puck die vanaf de andere kant van de baan richting het doel sukkelt moet een beetje pro toch kunnen stoppen? Helaas Toskala..
25 Mar '08 - in Sport
door Patrick
Voetbalorig is uitgevonden op het Biertijdkantoor tijdens het werken tussen de pauzes door. Pat's genialiteit kent vrijwel geen grenzen en ik ben behoorlijk crea in het vervaardigen van bemmende outfits en dus is een reportage wel op z'n plaats, dunkt ons.
02 Mar '07 - in WTF!
door Gerben
Soccer
Voetbal, mijn sport is het niet maar legio mensen zijn er dol op. De sfeer in zo'n stadion is natuurlijk geweldig en zeker als speler is het fantastisch als je een goal maakt. Alleen is het zo dat de bal ook wel eens wat anders raakt dan het doel. Dat is soms best pijnlijk!
31 Jan '07 - in Humor
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties