Zoekresultaten

Gezocht op: dance
Let's Dance.. (18)

Tanken is niet mijn favoriete bezigheid, maar het moet nou eenmaal gebeuren. Maar er zijn dames die er gewoon een feestje van weten te maken..
09 Mar '18 - in Humor
door Patrick
Defqon.1 Weekend Festival 2017, Aftermovie

Wie een diepe bas en een potje stampen wel kan waarderen kan helemaal uit zijn dak gaan op Defqon.1. Vanaf 14 februari kan je je inschrijven voor de 2018 versie. Maar om nog even terug te kijken hebben we hierbij de officiële aftermovie van 2017. BOOOM!
11 Feb '18 - in Music
door Patrick
Dude Plays Dance Classics On A Public Street Piano

Er zijn heel wat steden waar een publieke piano staat. Zo ook in Manchester. Deze gast laat ons even meegenieten..
03 Dec '17 - in Cool
door Patrick
You're Never To Old To Dance

We worden allemaal elke dag wat ouder. Wat je daarmee doet is helemaal aan jezelf. Je kan op een behoorlijk leeftijd je stoel niet meer uitkomen, of je gaat gewoon een potje dansen. Doe mij optie twee maar..
18 Apr '17 - in Cool
door Patrick
Let's Dance!

Wat is het toch heerlijk als je over wat dance moves beschikt. Muziekje aan, en gewoon even los gaan. Deze gasten begrijpen het..
06 Feb '17 - in Cool
door Patrick
La La Land - Movie References - WTF

Musicals zijn er door de jaren heen genoeg gemaakt. Maar als je met wat nieuws op de proppen wil komen moet je toch van goede huize komen. Of je ript alles van bekende klassiekers..
02 Feb '17 - in WTF!
door Patrick
Rockabye Mirror Dance

De hit 'Rockabye' wordt inmiddels elk uur tot vervelens toe over de speakers gepompt. Maar als een dame als deze voor de spiegel haar dansje doet mopperen wij niet meer..
19 Dec '16 - in Sexy
door Patrick
Little Dance Master

Probeer je samen met je zus of vriendin een twerk sessie op te nemen, steelt deze kleine man de show. Geweldig!
01 Dec '16 - in Humor
door Patrick
Mashd N Kutcher - Pacha Mannequin Challenge

Er wordt op YouTube om de zoveel tijd wel weer een nieuwe uitdaging een succes. Inmiddels is de Mannequin Challenge een hype. Maar lukt dat ook in een afgeladen dance club? Mashd N Kutcher gingen de uitdaging aan..
20 Nov '16 - in Cool
door Patrick
Club Mannequin Challenge

Er wordt op YouTube om de zoveel tijd wel weer een nieuwe uitdaging een succes. Inmiddels is de Mannequin Challenge een hype. Maar lukt dat ook in een afgeladen dance club?..
10 Nov '16 - in Cool
door Patrick
75 TV Show Dance Scenes Mashup

We zien regelmatig mashups voorbij komen hier op Biertijd. Maar dit is toch wel erg tof. De hit Can't Stop the Feeling gecombineerd met 75 TV show dans scenes. Cool!
04 Sep '16 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - Dance Captain Wanted

De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag gaan ze op zoek naar een heuse dance captain..
17 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Bboy Junior vs Bboy Neguin - Freestyle Breaking Battle

Als Bboy, ook wel breakdancer, kom je niet meer weg met de standaard moves. Een beetje Bboy haalt het uiterste uit zichzelf. Bboy Junior en Bboy Neguin weten hoe het moet..
10 Aug '16 - in Cool
door Patrick
Parrot Dance

Sommige vogels zijn mentaal zeer gevoelig, en dan kunnen ze zichzelf wel het een en ander aandoen uit frustratie. Zo ook deze ex-gevleugelde vriend. Inmiddels bij een nieuwe 'baas'. En zo te zien gaat het de goede kant op..
06 Jul '16 - in Animals
door Patrick
Dance 3D Motion Capture

Dansen en combineren met een dosis 3D Motion Capture. Geloof me, dat kan nog best tof zijn..
11 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Life Is A Dance. Enjoy It!

Het leven is een groot avontuur. Soms zit het mee, soms tegen. Maar als je de kans krijgt om met de voetjes van de vloer te gaan, gewoon doen! Je leeft maar één keer.
12 May '16 - in Cool
door Patrick
The Brush Dance From Irish Celtic

Bij een trouwerij moet gedanst worden. En al helemaal in Ierland. Al doen die dat net wat anders dan wij gewend zijn. Niet minder indrukwekkend kan ik je zeggen.
08 May '16 - in Cool
door Patrick
Awesome Just Dance 2016 Kid In The Mall
Kinderen zijn snel met games. Je hoeft ze bijna niets uit te leggen en je verliest aan alle kanten. Deze kleine jongen gaat in het winkelcentrum even los op Just Dance 2016. Perfect als je het mij vraagt!
26 Feb '16 - in Cool
door Patrick
Bboy Dance Battle - Dancer vs Kid Ends In Humiliation
Als getrainde danser denk je wel te kunnen winnen van een klein ventje van een jaar of 6. Helaas pik..
18 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Sam Pepper - Asking Girls to Dance on Hoverboard
Moeite met dames versieren? Koop een hoverboard en vraag ze ten dans. Zo simpel kan het zijn..
16 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Maddie Sparkle MIss Pole Dance Australia Routine
Nu snap ik waarom sommige mannen erop hameren dat er een paal in de slaapkamer moet komen. Zie het optreden van Maddie Sparkle die tweede werd bij Miss Pole Dance Australia..
16 Jan '16 - in Sexy
door Patrick
Fraules Sexy Choreo - Feel It
De dames van dance centre Fraules hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag een nieuw optreden. Zie hier 'Feel It..
30 Dec '15 - in Sexy
door Patrick
Dance Evolution Japanese Arcade Dancer
Tegenwoordig kunnen we thuis de meest geweldige games spelen. Is het niet op de PC dan wel met één van de populaire consoles. Maar laten we eerlijk wezen, er gaat niks boven een ouderwetse arcade hal om je skills te tonen..
28 Dec '15 - in Humor
door Patrick
GTA5 Trevor Philips Dance Video
Trevor Philips kennen we allemaal wel van de game Grand Theft Auto 5. Maar wist je dat de altijd beschonken en gewelddadige Trevor over aardige dance moves beschikt? Kijk mee..
23 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Qlimax 2015 - Official Q-Dance Extended Aftermovie
Heb je vorige week Qlimax 2015 moeten missen in het Gelredome? Niet getreurd, hierbij de officiële extra lange aftermovie. Enjoy!
29 Nov '15 - in Music
door Patrick
Uptown Funk - 66 Classic Movie Dance Scenes Mashup
We zien regelmatig mashups voorbij komen hier op Biertijd. Maar dit is toch wel erg tof. De hit Uptown Funk gecombineerd met 66 klassieke dans scenes. Cool!..
18 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Fraules Twerkography - Get Real Nasty
De dames van dance centre Fraules hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag een nieuw optreden. Zie hier 'Get Real Nasty'..
24 Oct '15 - in Sexy
door Patrick
Magical First Wedding Dance
Het hoort er bij. Na een geweldige trouwdag mag je als vers stel de eerste dans doen om het feest te openen. Maar als je zelf goochelaar bent maak je daar natuurlijk geen standaard dansje van. Ik zeg cool!..
11 Sep '15 - in Cool
door Patrick
What's The Mashup? - Uptown Funk 100 Movie Dance Scene Mashup
We zien regelmatig mashups voorbij komen hier op Biertijd. Maar dit is toch wel erg tof. Uptown Funk gecombineerd met 100 dans scenes uit bekende films. Cool!..
10 Sep '15 - in Cool
door Patrick
World Of Dance Finals 2015 - Fik-Shun
Dat je in het weekend het middelpunt van de dansvloer bent bij de plaatselijk club is natuurlijk leuk voor je. Maar er zijn mensen die over net wat betere moves beschikken. En dan bedoel ik jongens zoals Fik-Shun..
21 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Sorority's HHI 2015 Finals Performance
Dansen is een kunst. En al helemaal als het met een groepje moet gebeuren. Sorority laat zien hoe het moet tijdens de finale van de 2015 World Hip Hop Dance Championship..
20 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Grapevine Boogie - Breakdance Skills
Wat is het toch heerlijk als je over wat dance moves beschikt. Muziekje aan, en gewoon even los gaan. Vandaag gaan we voor breakdance samen met Robin Johansson en Victor Mengarelli..
10 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Wedding Dance Fail
Bij een mooie trouwerij hoort een spetterende eerste dans om de feestavond goed te beginnen. Klinkt geweldig, maar dan moet je niet al te enthousiast gaan doen..
18 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Dance Like Nobody Is Watching..
Als je een keer een concertje mag bijwonen van je favoriete band dan maakt het geen moer uit hoe je danst. Als je maar plezier hebt. En geloof me, deze gast heeft het naar zijn zin..
15 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Line Dance..
Normaal ben ik totaal geen fan van line dancing. Maar er zijn uitzonderingen. Het werkt, in dit geval, zelfs een beetje hypnotiserend..
12 Jul '15 - in Sexy
door Patrick
Beyoncé Doing The Chicken Dance
Sommige dansjes die sterren op het podium laten zien zijn simpelweg vaag te noemen. Maar met de juiste muziek erbij wordt het allemaal een stuk duidelijker..
22 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Manikin Girl Dubstep Dance
Dansen op dubstep valt niet mee. We hebben al eerder Marquese Scott voorbij zien komen die geweldige moves heeft, maar nu is de Koreaanse Joo Min Jeong aan de beurt. Ik zeg cool..
22 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Embarrassing Dance Prank
In een drukke straat een geblinddoekt danswedstrijdje houden is dé manier om wat mensen goed in de maling te nemen. Heerlijk verzonnen..
20 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Fik-Shun
Dat je in het weekend het middelpunt van de dansvloer bent bij de plaatselijk club is natuurlijk leuk voor je. Maar er zijn mensen die over net wat betere moves beschikken. En dan bedoel ik jongens zoals Fik-Shun..
06 May '15 - in Cool
door Patrick
Best Stripper & Pole Dance Fails Compilation
Om je seksleven een extra boost te geven is een paal in de kamer misschien wel een goed idee. Zelfs een mooie stripact kan het bloed sneller laten stromen. Maar dan moet je het wel goed doen..
05 May '15 - in WTF!
door Patrick
Basketball Fan Happy Dance
Tijdens een goede basketbalwedstrijd zijn er altijd fans die in de rust de sfeer er in houden. Zo ook deze kleine knaap..
06 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Living Room Dance Practice
Gewapend met een camera is het als kleine meid natuurlijk heerlijk om je dance moves te proberen en tevens op te nemen. Al weet je nooit wat je broertje van plan is..
20 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Valentine's Instant Date Dance
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaan we met vreemden dansen onder de sterren. Het is immers Valentijnsdag he..
14 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Harry The Hawk Uptown Funk
Harry the Hawk is de mascotte van NBA's Atlanta Hawks, en hij is altijd wel in voor een dolletje. Hij beschikt ook over de nodige dance moves. Zie hier zijn versie van 'Uptown Funk'..
30 Jan '15 - in Cool
door Patrick
A. Maceo Smith New Tech High School - Uptown Funk Dance
Op elke school zijn er wel leraren te vinden die gewoon nergens voor te porren zijn. Maar Scot Pankey is een ander verhaal. Zie hier zijn Uptown Funk Dance..
28 Jan '15 - in Cool
door Patrick
World of Dance Las Vegas 2014 - Fik-Shun
Er zijn mensen die struikelen over hun eigen voeten als ze op een feestje plotseling de dansvloer op worden getrokken. Maar er zijn ook mensen die geboren zijn met een muzikaal lichaam. En laat Fik-Shun die nou hebben. Ik zeg Awesome!
10 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Two Year Old Dubstep Kid Tegan - Cave
Als je nog een kleine uk van twee bent kijk je op tegen sommige mensen. In dit geval is het Tegan die de moves van Marquese Scott (ook bekend als Nonstop) erg kan waarderen. En dat laat hij met alle plezier zien..
02 Dec '14 - in Cool
door Patrick
NHL Dancing Kevin - Columbus Blue Jackets Dance Off
Tijdens een goede ijshockey wedstrijd zijn er altijd fans die de sfeer er in houden. Zo ook 'Dancing Kevin'. Bekend van zijn spontane dans moves. Zie hem hier in actie..
17 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Amazing Dubstep Dance - Marquese Scott - Time Control
Ik blijf me verbazen over de dubstep dansskills van Marquese Scott, ook bekend als Nonstop. Vandaag is hij terug. Zie hier 'Time Control'..
14 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Matt Steffanina Ft. 11 Year Old Taylor Hatala Dance Video
Dansen is niet voor iedereen weggelegd, maar er zijn kids waarbij het bijna een tweede natuur is. Zoals bij de elfjarige Taylor Hatala. Die komt er wel..
12 Oct '14 - in Cool
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties