Zoekresultaten

Gezocht op: dance
Life Is A Dance. Enjoy It!

Het leven is een groot avontuur. Soms zit het mee, soms tegen. Maar als je de kans krijgt om met de voetjes van de vloer te gaan, gewoon doen! Je leeft maar één keer.
12 May '16 - in Cool
door Patrick
The Brush Dance From Irish Celtic

Bij een trouwerij moet gedanst worden. En al helemaal in Ierland. Al doen die dat net wat anders dan wij gewend zijn. Niet minder indrukwekkend kan ik je zeggen.
08 May '16 - in Cool
door Patrick
Awesome Just Dance 2016 Kid In The Mall
Kinderen zijn snel met games. Je hoeft ze bijna niets uit te leggen en je verliest aan alle kanten. Deze kleine jongen gaat in het winkelcentrum even los op Just Dance 2016. Perfect als je het mij vraagt!
26 Feb '16 - in Cool
door Patrick
Bboy Dance Battle - Dancer vs Kid Ends In Humiliation
Als getrainde danser denk je wel te kunnen winnen van een klein ventje van een jaar of 6. Helaas pik..
18 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Sam Pepper - Asking Girls to Dance on Hoverboard
Moeite met dames versieren? Koop een hoverboard en vraag ze ten dans. Zo simpel kan het zijn..
16 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Maddie Sparkle MIss Pole Dance Australia Routine
Nu snap ik waarom sommige mannen erop hameren dat er een paal in de slaapkamer moet komen. Zie het optreden van Maddie Sparkle die tweede werd bij Miss Pole Dance Australia..
16 Jan '16 - in Sexy
door Patrick
Fraules Sexy Choreo - Feel It
De dames van dance centre Fraules hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag een nieuw optreden. Zie hier 'Feel It..
30 Dec '15 - in Sexy
door Patrick
Dance Evolution Japanese Arcade Dancer
Tegenwoordig kunnen we thuis de meest geweldige games spelen. Is het niet op de PC dan wel met één van de populaire consoles. Maar laten we eerlijk wezen, er gaat niks boven een ouderwetse arcade hal om je skills te tonen..
28 Dec '15 - in Humor
door Patrick
GTA5 Trevor Philips Dance Video
Trevor Philips kennen we allemaal wel van de game Grand Theft Auto 5. Maar wist je dat de altijd beschonken en gewelddadige Trevor over aardige dance moves beschikt? Kijk mee..
23 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Qlimax 2015 - Official Q-Dance Extended Aftermovie
Heb je vorige week Qlimax 2015 moeten missen in het Gelredome? Niet getreurd, hierbij de officiële extra lange aftermovie. Enjoy!
29 Nov '15 - in Music
door Patrick
Uptown Funk - 66 Classic Movie Dance Scenes Mashup
We zien regelmatig mashups voorbij komen hier op Biertijd. Maar dit is toch wel erg tof. De hit Uptown Funk gecombineerd met 66 klassieke dans scenes. Cool!..
18 Nov '15 - in Cool
door Patrick
Fraules Twerkography - Get Real Nasty
De dames van dance centre Fraules hebben we al eens eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag een nieuw optreden. Zie hier 'Get Real Nasty'..
24 Oct '15 - in Sexy
door Patrick
Magical First Wedding Dance
Het hoort er bij. Na een geweldige trouwdag mag je als vers stel de eerste dans doen om het feest te openen. Maar als je zelf goochelaar bent maak je daar natuurlijk geen standaard dansje van. Ik zeg cool!..
11 Sep '15 - in Cool
door Patrick
What's The Mashup? - Uptown Funk 100 Movie Dance Scene Mashup
We zien regelmatig mashups voorbij komen hier op Biertijd. Maar dit is toch wel erg tof. Uptown Funk gecombineerd met 100 dans scenes uit bekende films. Cool!..
10 Sep '15 - in Cool
door Patrick
World Of Dance Finals 2015 - Fik-Shun
Dat je in het weekend het middelpunt van de dansvloer bent bij de plaatselijk club is natuurlijk leuk voor je. Maar er zijn mensen die over net wat betere moves beschikken. En dan bedoel ik jongens zoals Fik-Shun..
21 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Sorority's HHI 2015 Finals Performance
Dansen is een kunst. En al helemaal als het met een groepje moet gebeuren. Sorority laat zien hoe het moet tijdens de finale van de 2015 World Hip Hop Dance Championship..
20 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Grapevine Boogie - Breakdance Skills
Wat is het toch heerlijk als je over wat dance moves beschikt. Muziekje aan, en gewoon even los gaan. Vandaag gaan we voor breakdance samen met Robin Johansson en Victor Mengarelli..
10 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Wedding Dance Fail
Bij een mooie trouwerij hoort een spetterende eerste dans om de feestavond goed te beginnen. Klinkt geweldig, maar dan moet je niet al te enthousiast gaan doen..
18 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Dance Like Nobody Is Watching..
Als je een keer een concertje mag bijwonen van je favoriete band dan maakt het geen moer uit hoe je danst. Als je maar plezier hebt. En geloof me, deze gast heeft het naar zijn zin..
15 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Line Dance..
Normaal ben ik totaal geen fan van line dancing. Maar er zijn uitzonderingen. Het werkt, in dit geval, zelfs een beetje hypnotiserend..
12 Jul '15 - in Sexy
door Patrick
Beyoncé Doing The Chicken Dance
Sommige dansjes die sterren op het podium laten zien zijn simpelweg vaag te noemen. Maar met de juiste muziek erbij wordt het allemaal een stuk duidelijker..
22 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Manikin Girl Dubstep Dance
Dansen op dubstep valt niet mee. We hebben al eerder Marquese Scott voorbij zien komen die geweldige moves heeft, maar nu is de Koreaanse Joo Min Jeong aan de beurt. Ik zeg cool..
22 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Embarrassing Dance Prank
In een drukke straat een geblinddoekt danswedstrijdje houden is dé manier om wat mensen goed in de maling te nemen. Heerlijk verzonnen..
20 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Fik-Shun
Dat je in het weekend het middelpunt van de dansvloer bent bij de plaatselijk club is natuurlijk leuk voor je. Maar er zijn mensen die over net wat betere moves beschikken. En dan bedoel ik jongens zoals Fik-Shun..
06 May '15 - in Cool
door Patrick
Best Stripper & Pole Dance Fails Compilation
Om je seksleven een extra boost te geven is een paal in de kamer misschien wel een goed idee. Zelfs een mooie stripact kan het bloed sneller laten stromen. Maar dan moet je het wel goed doen..
05 May '15 - in WTF!
door Patrick
Basketball Fan Happy Dance
Tijdens een goede basketbalwedstrijd zijn er altijd fans die in de rust de sfeer er in houden. Zo ook deze kleine knaap..
06 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Living Room Dance Practice
Gewapend met een camera is het als kleine meid natuurlijk heerlijk om je dance moves te proberen en tevens op te nemen. Al weet je nooit wat je broertje van plan is..
20 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Valentine's Instant Date Dance
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaan we met vreemden dansen onder de sterren. Het is immers Valentijnsdag he..
14 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Harry The Hawk Uptown Funk
Harry the Hawk is de mascotte van NBA's Atlanta Hawks, en hij is altijd wel in voor een dolletje. Hij beschikt ook over de nodige dance moves. Zie hier zijn versie van 'Uptown Funk'..
30 Jan '15 - in Cool
door Patrick
A. Maceo Smith New Tech High School - Uptown Funk Dance
Op elke school zijn er wel leraren te vinden die gewoon nergens voor te porren zijn. Maar Scot Pankey is een ander verhaal. Zie hier zijn Uptown Funk Dance..
28 Jan '15 - in Cool
door Patrick
World of Dance Las Vegas 2014 - Fik-Shun
Er zijn mensen die struikelen over hun eigen voeten als ze op een feestje plotseling de dansvloer op worden getrokken. Maar er zijn ook mensen die geboren zijn met een muzikaal lichaam. En laat Fik-Shun die nou hebben. Ik zeg Awesome!
10 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Two Year Old Dubstep Kid Tegan - Cave
Als je nog een kleine uk van twee bent kijk je op tegen sommige mensen. In dit geval is het Tegan die de moves van Marquese Scott (ook bekend als Nonstop) erg kan waarderen. En dat laat hij met alle plezier zien..
02 Dec '14 - in Cool
door Patrick
NHL Dancing Kevin - Columbus Blue Jackets Dance Off
Tijdens een goede ijshockey wedstrijd zijn er altijd fans die de sfeer er in houden. Zo ook 'Dancing Kevin'. Bekend van zijn spontane dans moves. Zie hem hier in actie..
17 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Amazing Dubstep Dance - Marquese Scott - Time Control
Ik blijf me verbazen over de dubstep dansskills van Marquese Scott, ook bekend als Nonstop. Vandaag is hij terug. Zie hier 'Time Control'..
14 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Matt Steffanina Ft. 11 Year Old Taylor Hatala Dance Video
Dansen is niet voor iedereen weggelegd, maar er zijn kids waarbij het bijna een tweede natuur is. Zoals bij de elfjarige Taylor Hatala. Die komt er wel..
12 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Dancing With The Stars - Alfonso Ribeiro & Witney - The Carlton
Dat onze grote vriend Alfonso Ribeiro, ook wel Carlton, zijn dance moves nog steeds onder de knie heeft hebben we pas nog kunnen zien tijdens zijn optreden bij Dancing with the Stars. Vandaag gaan we verder met zijn ultieme dansje 'The Carlton'!
07 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Dancing With The Stars - Alfonso Ribeiro & Witney Carson
Iedereen kent hem als Carlton uit de welbekende serie 'The Fresh Prince of Bel-Air', maar Alfonso Ribeiro heeft zijn dance skills nog aardig onder de knie. Zie hier zijn optreden met Witney Carson tijdens Dancing With the Stars..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Big Guy Lap Dance
Een lap dance van een leuke dame kan elke man wel waarderen. Maar als je een net wat zwaarder ben dan de gemiddelde man is de erotische ervaring toch net even anders..
02 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Stuart Edge - Michael Jackson Dance Tribute
Goochelaar en grappenmaker Stuart Edge is een groot Michael Jackson fan. Vandaag gaat hij de straat op om mensen te verblijden met zijn Jackson Dance Tribute. Voor het gemak neemt hij ook nog wat extra koptelefoons mee zodat andere ook van het moment kunnen genieten..
25 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Gabber!
We gaan even een poosje terug in de tijd. Naar de gabberperiode om precies te zijn. Allemaal zo gek als een deur, maar wat was het toch een toffe tijd..
05 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Funny Dance Fails Compilation
Op elk feestje is er wel een oom of tante die denkt goed te kunnen dansen maar zichzelf ter plekke vreselijk voor paal zet. En zo zijn er nog veel meer mensen..
04 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Roland Garros: Monfils & Lokoli Dance Battle, Tennis
Regen zuigt tijdens een goede wedstrijd op Roland Garros. Maar als de heren de rackets even met rust laten kan de strijd pas echt beginnen. Zie hier een heuse dance battle tussen Gaël Monfils en Laurent Lokoli..
27 May '14 - in Cool
door Patrick
100 Days Of Dance
We doen allemaal wel eens een vreugdedansje als er iets meezit. Maar 100 dagen hetzelfde dansje doen om daar een YouTube hit van te maken is een ander verhaal. Deze man is het gelukt..
11 May '14 - in Cool
door Patrick
A-Z Of Dance
Mocht je dit weekend nog de stad induiken voor wat dansplezier, dan hebben wij misschien nog wat nieuwe moves voor je. Zie hier het dansalfabet..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Street Dance Battle vs NYPD Cop
Elke dag je danspasjes oefenen om op straat een beetje de grote jongen uit te hangen is natuurlijk een leuke hobby. Het is alleen een beetje zuur als oom agent je even laat zien hoe het echt moet..
06 Apr '14 - in Cool
door Patrick
The Similarities Of Aerobatics And Dance
Binnenkort, 28 februari, gaat na een aantal jaar eindelijk weer het Red Bull Air Race evenement van start. Wij zijn daar tevens weer aanwezig als het feest los gaat in Engeland. Maar wist je dat zo'n race veel weg heeft van dansen? We laten het je zien..
15 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Jimmy Fallon & Justin Timberlake - Evolution Of End Zone Dancing
Tijdens American Football wordt er regelmatig een overwinningsdansje gemaakt na een touchdown. Dance buddies Jimmy Fallon en Justin Timberlake zetten er een aantal op een rijtje. Zie hier Evolution Of End Zone Dancing..
12 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Biker Dance
Als motorrijder wil je na een lange rit ook wel even je benen strekken. En dan is het best handig als je een rood verkeerslicht treft. Gewoon voor een dansje..
25 Aug '13 - in Humor
door Patrick
America's Got Talent - DAngelo & Amanda, Ruby & Jonas
Bij America's Got Talent zien we regelmatig echt talent voorbij komen. Al denk ik deze twee stellen, DAngelo & Amanda en Ruby & Jonas, in het verkeerde programma zijn beland. Ze kunnen zo door naar de finale van So You Think You Can Dance. Wie de uiteindelijke winnaars mogen zijn laat ik aan jullie over..
23 Jun '13 - in Television
door Patrick
America's Got Talent - Kenichi Ebina, Matrix Style Martial Arts Dance
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow America's Got Talent weer in volle gang. Eén optreden willen we jullie niet onthouden. Kijk mee naar Kenichi Ebina..
20 Jun '13 - in Television
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties