Zoekresultaten

Gezocht op: bier
Beer Yoga

Sporten is niet niet echt mijn ding als ik eerlijk ben. En ik ben al helemaal geen yoga fan. Maar bier yoga!?..
12 Oct '17 - in Cool
door Patrick
Pilbara Beer Opener, Australia, Crab

Bij een potje vissen hoort een potje bier. Maar soms zijn zelfs die draaidopjes lastig open te krijgen. En dan is het altijd handig als je een vismaatje hebt..
04 May '17 - in Humor
door Patrick
Red Bull Storm Chase - Top Wipeouts

Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Maar bij Red Bull's Storm Chase gaat er net wat anders aan toe. Zo hadden we een poosje terug deze waanzinnige beelden, vandaag de wipeouts. Bizar!
09 Dec '16 - in Sport
door Patrick
Windsurfing In Extreme Hurricane Conditions, Red Bull Storm Chasers

Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Maar de condities waarin deze jongens surfen is een heel ander verhaal. Balls of Steel!
20 Oct '16 - in Sport
door Patrick
Windsurfing - Best Of 2016

Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. De zon laat zich even niet zien, maar deze beelden maken een boel goed..
28 Jul '16 - in Sport
door Patrick
The Price Of Missing A Beer

Wij hebben een hekel aan alcoholmisbruik. Bier moet gedronken worden en niet in het water verdwijnen. Gelukkig denkt moeder karma daar ook zo over. Volgende keer beter vangen knul..
24 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Horue Windsurfing Highlights Compilation
Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Daar moeten wij nog even op wachten, maar deze beelden maken een boel goed..
10 Feb '16 - in Cool
door Patrick
Dinand Woesthoff Kan Gratis Bier NIet Waarderen..
Altijd leuk zo'n evenement als Vrienden van Amstel Live. Maar er zijn mensen die een gratis biertje niet op prijs stellen. Zoals zanger Dinand Woesthoff..
25 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Beer Catching Pro At Pinkpop
Mocht je ooit op een evenement bier door de lucht zien vliegen, probeer er dan eens te pakken. Kleine kans dat het je lukt, maar de zanger van John Coffey had er tijdens Pinkpop weinig moeite mee. Baas!
14 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Dildo Beer Gun
Bij sommige festivals is het een sport om in zo'n kort mogelijke tijd zoveel mogelijk bier achterover te slaan. Met deze dildo-beer-gun moet dat geen enkel probleem zijn. Slikken kreng!..
07 Jun '15 - in Humor
door Patrick
One-Handed Flying Baseball Bat Catch
Als een honkbalknuppel richting het publiek gaat zie je heel wat mensen aan de kant gaan om niet geraakt te worden. Maar deze man doet daar niet moeilijk over en vangt hem gewoon. Zonder bier te morsen..
24 May '15 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - Beer! The Musical
De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag verrassen ze nietsvermoedende mensen met een heus bier musical..
24 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Bottle Boys - Sushi
Bier en sushi, is dat een goede combinatie? Veel mensen zeggen van niet, maar de Bottle Boys, en ik, vinden van wel..
22 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Beer Smuggler At Soccer Game
Bier en voetbal is een perfecte combinatie. Maar helaas is bier meenemen in een stadion niet toegestaan. Maar we kunnen het altijd proberen toch? Een flesje of drie zal niemand opvallen. Maar je kan het ook overdrijven..
13 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Downhill Beer Delivery
Bier bezorgen is een zwaar beroep. En al helemaal als je kratje voor kratje een steile weg af moet lopen. Maar wie niet sterk is moet slim zijn..
12 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Fishing Prank
Vissen is niet mijn ding. Maar met een krat bier en de juiste vrienden erbij is het goed te doen. En ja, een geintje onderling hoort erbij..
08 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Dumb And Dumber To - Trailer
Deel één van Dumb and Dumber was gewoon puur vermaak. Niet nadenken, zak chips op schoot, pot bier erbij en lachen maar. Zal dat ook het geval zijn met deze nieuwe variant? Oordeel zelf..
14 Jun '14 - in Trailers
door Patrick
People Are Awesome - Windsurfing
Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Daar moeten wij nog even op wachten, maar deze beelden maken een boel goed..
12 Apr '14 - in Cool
door Patrick
British NFL Commentary
De NFL is een typische Amerikaanse sport. Bier, hotdogs, noem het maar op. Maar als de Engelsen zich ermee gaan bemoeien wordt het nog humoristisch ook..
17 Jan '14 - in Humor
door Patrick
House Of Beer Prank
Bier uit de kraan, veel mensen zouden ervoor tekenen. Voor deze beste man werd het realiteit dankzij een groepje vrienden. Volgende keer bij mij thuis?
17 Sep '13 - in Cool
door Patrick
Molson Canadian - The Beer Fridge
Gratis bier is heerlijk, maar dan moet je wel de koelkast open kunnen krijgen. De openbare koelkasten van Molson Canadian krijg je namelijk alleen maar open met een Canadees paspoort. Toffe reclame stunt..
30 Jun '13 - in Commercial
door Patrick
Next Level Windsurfing With Philip Köster
Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Voorlopig houden we het even bij de schitterende beelden van surf pro Philip Köster..
24 Jun '13 - in Cool
door Patrick
How To Open A Beer - The Ultimate Compilation
Er zijn heel wat manieren om een flesje bier open te krijgen. Mocht het jou nog steeds niet lukken, dan heb je hier een aantal opties..
14 May '13 - in Cool
door Patrick
Stage Fright, Toilet
Na een halve krat bier moet je toch een keer naar het toilet. Maar er zijn legio mannen die moeite hebben met plassen als er iemand bij ze in de buurt is. En al helemaal als er een paar dames je virtueel lastig vallen..
18 Apr '13 - in Commercial
door Patrick
NeilPryde Windsurfing 2013
Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Voorlopig houden we het even bij de schitterende beelden van NeilPryde..
27 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Drunk & Golf..
Een paar balletjes slaan op de golfbaan is best leuk. Gooi eerst nog even een lading bier in je mik en het feest kan beginnen. Dan zijn de lastige ballen ineens een stuk moeilijker..
21 Jan '13 - in Humor
door Patrick
Crash Galore Mega Mix (3 Hours)
Heb je even niets te doen en ben je gek van de Crash Galore serie. Pak een sixpack bier, een zak chips en geniet van ruim drie uur vermaak..
29 Dec '12 - in WTF!
door Patrick
How To Open A Beer Can
Hoe ellendig is het als je je laatste blikje bier pakt en het lipje breekt af? Ach, ook daar is een oplossing voor..
29 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Home Build Cocktail Machine
Zelf ben ik een bier man, maar er zijn legio mensen die graag een cocktail of mixje drinken. Elke keer weer al die flessen bij elkaar rapen en afmeten tijdens het schenken kost gewoon tijd. Deze knutselaar heeft de perfecte oplossing..
02 Sep '12 - in Cool
door Patrick
Hey, Pass Me A Beer!
We hebben al heel wat trickshots voorbij zien komen. Zijn het geen frisbee's, basketballen, of weet ik veel wat. Dan zijn het wel blikjes bier. En laten we daar nou wel van houden!
20 Jun '12 - in Cool
door Patrick
How To Open A Beer 0.2
Er zijn heel wat manieren om een flesje bier open te krijgen, maar deze variant is nieuw voor mij. Ik sla trouwens een rondje over als je het niet erg vind.
30 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
heineken
Denk je aan gist, dan denk je aan bier. Althans de mannen bij Heineken wel. Ze geven in deze korte docu een klein beetje prijs wat het geheim is van 'hun' Heineken.
07 Mar '12 - in Docu
door Froukje
carlsberg
Het schijnt dat Brazillië niet echt opschiet met de voorbereidingen van de stadions voor het WK in 2014, de bouw gaat te langzaam. Maar hoe open je eigenlijk een stadion? Door een lintje door te knippen? Carlsberg doet het gewoon met een fles bier! Het is even wat opruimwerk, maar dan is het wel gelijk goed ingewijd.
04 Mar '12 - in Commercial
door Froukje
Stack-Cup..
In een club zo'n 20 bier bestellen is geen probleem, maar hoe krijg je die in één keer allemaal veilig mee? De Stack-Cup is wellicht de oplossing. Wat vinden jullie?
03 Mar '12 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation January 2012
De oogst qua Fail compilaties was een beetje karig deze maand. Geen nood, dan maken we ze gewoon zelf. Vanaf nu dus elke maand een eigen Fail compilatie op TLP en Biertijd, want een pizza smaakt prima met bier! Niet te streng zijn, dit is de eerste poging.. Enjoy!
04 Feb '12 - in WTF!
door Patrick
Alyssa Talking Backwards
Allemaal leuk en aardig die skills van Alyssa, maar je hebt er eigenlijk niks aan. Je wordt er niet rijk mee en het houdt je bier ook niet koud. En toch is het knap..
30 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Centurion Challenge - 100 Beer Shots In 100 Minutes
Voor wie nog niet genoeg gedronken heeft dit weekend, is dit wellicht een leuke uitdaging om het weekend in stijl af te sluiten. 100 shotjes bier in 100 minuten. Succes en proost alvast!
29 Jan '12 - in WTF!
door Patrick
Beer Shoplifter..
De feestdagen zijn duur. Een gratis traytje bier is dus altijd welkom. Maar waar laat je zo snel 24 blikjes Guinness?..
28 Dec '11 - in WTF!
door Patrick
World Record Attempt.. I Cried!
In Duitsland zie je met regelmaat vrouwen die in één keer liters bier serveren. Deze man denkt het wereldrecord pullen serveren te verbeteren, maar zo te zien kan hij binnenkort een bezoekje van de bierpolitie verwachten..
19 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Hooters Kiss
Een zoen regelen van één van de mooie dames van Hooters is een hele uitdaging. Deze jongen maakt er een wedstrijdje van. Een zoen op je 'wang' als je in twee seconden je pul bier achterover gooit..
11 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Jackass 3.5 Full Movie
De streken van Jackass zijn al jaren waanzinnig. Mocht je even een ruim uurtje niets te doen hebben wellicht dat Jackass 3.5 je even kan vermaken. Zak chips en een pot bier bij de hand? Enjoy!
08 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Tapje!
Bij de meeste huisfeestjes is het in de keuken het gezelligst. Tenminste, zolang er bier is. Heineken weet dat inmiddels ook en speelt er handig op in met hun nieuwe commercial. Biertje?
26 May '11 - in Commercial
door Patrick
Knaller van een avond afgelopen zaterdag in Area51
Wat een knaller van een feest was het afgelopen zaterdag in Area51. Schockvol goeie electro-punk-rock-house-dance. Kunst van het bovenste plankje. Prachtige vrouwmensen. Herten. En behalve koude Jägermeister ook veel koud Bier. Check hier snel de foto’s!

15 May '11 - in Advertentie
door Patrick
Beer Thief..
Een beetje gangster heeft zijn broek half op zijn knieën hangen. Voor mijn gevoel loop je dan half voor lul. Maar één ding is zeker, volgende keer eerst een goeie broek kopen als je bier gaat jatten..
03 May '11 - in Humor
door Patrick
SAS Bloopers
Wat doe je als je wat vrije tijd hebt, de ruimte, een aantal oude auto's en een paar kratten bier? Juist, gewoon met een maten jezelf uitleven!
14 Apr '11 - in Cool
door Patrick
National Geographic Megafactories - Heineken
Gisteren konden we even achter de schermen kijken bij Lego. Vandaag nemen we een wellicht leuker onderwerp. Bier! Kijk mee naar Megafactories Heineken..
05 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Small Beer vs Large Beer
Wanneer je naar een concert of evenement gaat blijf je in sommige gevallen bier halen. De oplossing? Grote glazen! Maar is een grote bier wel zoveel meer dan een kleine? We doen de test..
10 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
I Know I Can - Gratis Weggeven
De jongens van I Know I Can zoeken elke keer weer een nieuwe uitdaging. Een brutaal mens heeft immers de halve wereld. Na een nachtelijk avontuur in de Ikea gaan de beste mannen nu gratis drankjes weggeven in de plaatselijke super. Volgende week bier heren!
08 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Beer Slingshot
Je weet waarschijnlijk wel hoe wij denken over bier verspilling. Mag absoluut niet gebeuren. Dit stelletje prutsers begrijpen dat nog niet helemaal. Maar god straft onmiddellijk..
20 Oct '10 - in WTF!
door Patrick
Dancing Skills
Met een halve krat bier achter de kiezen veranderen sommige mensen spontaan in dans legende John Travolta. Idee is goed, uitvoering net wat minder..
20 Oct '10 - in WTF!
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties