Zoekresultaten

Gezocht op: animatie
Sausage Party - Official Trailer

Sommige films bedriegen je een beetje. Je denkt: Hey, weer een leuke animatie voor de kids, maar dat blijkt in dit geval net even anders te zijn. Kijk mee naar de officiële trailer van 'Sausage Party'. Geweldig!
19 May '16 - in Trailers
door Patrick
The Secret Life Of Pets - Trailer

Altijd al willen weten wat huisdieren denken, en wat ze uitvreten als jij niet thuis bent? We kunnen het vanaf 3 augustus in de bioscoop bekijken. Dan gaat namelijk de animatie 'The Secret Life of Pets' in première. Zie hier alvast de trailer. Ik zeg humor!
13 Apr '16 - in Trailers
door Patrick
Ice age - Great Egg Escapade 2016

Als er een animatie geniaal is, dan is het wel Ice Age. Tijd voor een nieuwe short met onze grote vriend Scrat in de hoofdrol.
27 Mar '16 - in Animation
door Patrick
Sausage Party - Official Red Band Trailer

Sommige films bedriegen je een beetje. Je denkt: Hey, weer een leuke animatie voor de kids, maar dat blijkt in dit geval net even anders te zijn. Kijk mee naar de trailer van 'Sausage Party'. Geweldig!
15 Mar '16 - in Trailers
door Patrick
The Jungle Book - Official Teaser Trailer
Ik durf te wedden dat zeker 85% van de Biertijd bezoekers de animatie Jungle Book hebben gezien. Een regelrechte klassieker die binnenkort in andere vorm weer in de bioscoop komt. We moeten alleen nog even wachten tot april 2016, maar voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer..
15 Sep '15 - in Trailers
door Patrick
Dragon Ball Z Stop Motion - Broly vs Goku & Me
Als volwassen vent met actiefiguren spelen kan wel eens voor rare gezichten zorgen. Gooi het onder de noemer 'stop-motion animatie' en er is niemand meer die er een probleem van maakt. Zie hier de Dragon Ball Z stop motion Broly vs Goku & Me..
26 Mar '15 - in Cool
door Patrick
The Boxtrolls - Time Lapse End Credits
Een film maken zoals 'The Boxtrolls' is een hele puist werk. Maar veel mensen zien dat niet echt. Daarom hebben ze bij de aftiteling in time lapse laten zien hoeveel tijd en werk in een stop motion animatie als deze gaat zitten..
02 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Minions - Official Trailer
Wie de animatie 'Despicable Me' heeft gezien zal zich de kleine gele Minions zeker herinneren. Ze komen nu met een nieuwe film. Zie hier alvast de trailer..
05 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
Animator vs. Animation IV
Wie al jaren het interweb volgt moet de animatie reeks 'Animator vs Animation' kennen. Na drie jaar afwezigheid is er eindelijk een vervolg. Zie hier 'Animator vs. Animation IV'. Ik zeg tof!
02 Oct '14 - in Animation
door Patrick
Man At Arms - Jake's Sword (Adventure Time)
Wij zijn dol op 'How it's made' filmpjes. Vandaag gaan we voor een staaltje vakmanschap. We nemen een kijkje bij de heren van Man At Arms voor Jake's Sword uit de animatie serie Adventure Time..
18 Apr '14 - in Cool
door Patrick
The Lego Movie (Censored)
Hier in Nederland hebben we niet zoveel last van censuur. In Amerika is dat wel anders, maar wat als je onnodig gaat 'bleepen' in een animatie? Zie hier The Lego Movie..
08 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Up (Censored) Pixar, Disney
Hier in Nederland hebben we niet zoveel last van censuur. In Amerika is dat wel anders, maar wat als je onnodig gaat 'bleepen' in een animatie? Na Frozen, Finding Nemo en Despicable Me 2 is nu Up aan de beurt..
18 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Despicable Me 2 (Censored)
Hier in Nederland hebben we niet zoveel last van censuur. In Amerika is dat wel anders, maar wat als je onnodig gaat 'bleepen' in een animatie? Na Frozen en Finding Nemo is nu Despicable Me 2 aan de beurt..
08 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Finding Nemo (Censored)
Hier in Nederland hebben we niet zoveel last van censuur. In Amerika is dat wel anders, maar wat als je onnodig gaat 'bleepen' in een animatie? Na Frozen is nu Finding Nemo aan de beurt..
25 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Frozen (Censored)
Hier in Nederland hebben we niet zoveel last van censuur. In Amerika is dat wel anders, maar wat als je onnodig gaat 'bleepen' in een animatie als Frozen? We laten het je zien..
20 Jan '14 - in Humor
door Patrick
Animated Short - iDiots
Wij mensen houden van de hedendaagse techniek. En als iemand iets heeft wil een ander het ook graag. Zo zit de wereld nou eenmaal een beetje in elkaar. Zie hier de korte animatie iDiots..
20 Nov '13 - in Animation
door Patrick
Animated Short - Mac 'n' Cheese - Supermarket
Een poosje terug hadden we de geweldige korte animatie Mac 'n' Cheese. Vandaag gaan we voor het vervolg. Zie hier Mac 'n' Cheese - Supermarket. Een korte animatie van Nederlandse bodem..
24 Oct '13 - in Animation
door Patrick
League Of Legends Cinematic - A Twist Of Fate
Het online spel 'League Of Legends' is gratis te spelen en zo'n 12 miljoen gamers spelen het dagelijks. Ken jij het nog niet? Dan is het tijd voor een korte animatie. Zie hier 'A Twist Of Fate'..
27 May '13 - in Animation
door Patrick
Animated Short - La Luna - Pixar
Als er één heer en meester is in animaties, dan is het Pixar wel. Inmiddels vermaken ze ons al een kleine 26 jaar. Zie hier de korte animatie La Luna..
31 Oct '12 - in Animation
door Patrick
Animated Short - Dum Spiro
Als je van Caesar de opdracht krijgt om een belangrijke brief af te leveren dan regel je dat. Al gaat dat niet altijd van een leien dakje. Zie hier de korte ESMA animatie Dum Spiro..
16 Oct '12 - in Animation
door Patrick
Animated Short - Tangled Ever After
De Disney animatie 'Tangled' is ronduit geweldig. Maar ook de kleine variant 'Tangled Ever After' mag er zijn. Ruim 6 minuten plezier..
22 Aug '12 - in Animation
door Patrick
Animated Short - The LEGO Story
Als er één soort speelgoed geniaal en tijdloos is dan is het LEGO wel. Maar hoe is het eigenlijk allemaal tot stand gekomen? LEGO bestaat 80 jaar en heeft voor het gemak een animatie laten maken. Zie hier 'The LEGO Story'..
13 Aug '12 - in Animation
door Patrick
Animated Short - Nullarbor
'The Nullarbor, Australia's longest, straightest, treeless stretch of dessert road'. Met andere woorden, de perfecte lokatie voor een geweldige korte animatie. Zie hier Nullarbor..
18 Mar '12 - in Animation
door Patrick
Brave 'The Prize' Trailer
Voor de nieuwe Disney Pixar animatie 'Brave' moeten we nog even wachten tot augustus. Maar voor de liefhebbers is er al een kleine scene vrijgegeven. Zie hier 'The Prize'. De volledige trailer vind je hier!
24 Feb '12 - in Trailers
door Patrick
Animated Short - Puss In Boots - The Three Diablos
Als ik Puss In Boots zeg zul je ongetwijfeld meteen weten waar ik het over heb. De DreamWorks animatie is geweldig, maar ook de bonus clip mag er zijn. Zie hier Puss In Boots - The Three Diablos..
21 Feb '12 - in Animation
door Patrick
Animated Short - FriendSheep
Het leven van een glazenwasser gaat niet over rozen. En al helemaal niet als je buik rommelt van de honger. Totdat je op de juiste verdieping komt. Zie hier de korte animatie FriendSheep..
17 Feb '12 - in Animation
door Patrick
The Animation & Effects Of Rango
Gisteren konden we genieten van een kijkje achter de schermen bij Transformers. Vandaag mogen we weer meekijken, maar dan bij de animatie Rango..
16 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Slug Invasion
Wanneer een peloton slakken het voorzien heeft op een heerlijke bloem, gooit de eigenaresse van de tuin roet in het eten. Tijd voor oorlog! Zullen ze de bloem in handen krijgen? We zien het in de korte animatie Slug Invasion.
01 Feb '12 - in Animation
door Patrick
Animated Short - CrossRoad
Als talentvol gitarist droom je van roem en succes. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Deze man maakt een deal met de duivel en verkoopt zijn ziel voor een succesvolle carrière. Maar of dat nou zo'n slim idee is. We zien het in de korte animatie CrossRoad.
20 Jan '12 - in Animation
door Patrick
Animated Short - Drown To Life
Dat een druppeltje inkt voor een boel ellende kan zorgen zou je niet al te snel verwachten. Toch is het zo. Zie hier de korte animatie Drown To Life. Meer hier!
08 Oct '11 - in Animation
door Patrick
Mac 'n' Cheese
Als je de titel leest heb je het gevoel dat we een nieuw recept voor je hebben. Niets is minder waar. Linktipper Roy heeft een animatie voor ons die we moeten zien. Zie hier Mac 'n' Cheese..
02 Aug '11 - in Animation
door Patrick
The Adventures Of Tintin 0 The Secret Of The Unicorn - Trailer
Ik was vroeger gek van de tekenfilms van Kuifje. Tot mijn verbazing zag ik dat Steven Spielberg en Peter Jackson samen zorg dragen voor de 3D animatie The Adventures of Tintin - The Secret of the Unicorn. We moeten nog wachten tot eind oktober, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer.
13 Jul '11 - in Trailers
door Patrick
Defective Detective
Het leven ven een detective gaat niet over rozen. Maar als je dan eindelijk de kans krijgt om een moordenaar op heterdaad te kunnen betrappen, dan pak je natuurlijk die kans met gevaar voor eigen leven. We zien het in de korte animatie Defective Detective..
29 Jun '11 - in Animation
door Patrick
The Rocketeer 20th Anniversary
De klassieker uit de 90'er jaren The Rocketeer is jarig. De film is inmiddels al een kleine 20 jaar 'oud'. Tijd voor hardcore fan John Banana om daar een Pixar style animatie aan te wijden. Best geslaagd als je het mij vraagt..
26 Jun '11 - in Animation
door Patrick
Transformers 3 - Wingsuit Base Jump (Behind The Scenes)
Een film als Transformers 3 zit boordevol computer animatie. Maar niet alles wordt met computers gemaakt. Neem deze geweldige Wingsuit Base Jump scene. In één woord awesome!
09 Jun '11 - in Cool
door Patrick
All Quiet Now
Weet jij je eerste versierpoging nog te herinneren? Vol twijfel en onzekerheid op zoek naar je eerste vriendin. In de Zweedse animatie "All quiet now" wordt het allemaal op een grappige manier in beeld gebracht..
09 Jun '11 - in Humor
door Patrick
Animated Short - Hambuster
Wellicht vind je het heerlijk om lekker rustig in het park te lunchen. Maar wat als je hamburger daar anders over denkt? We zien het in de korte animatie Hambuster.
04 May '11 - in Animation
door Patrick
One Rat Short
Een poosje terug lieten we jullie ShapeShifter zien. Een geweldig stukje animatie. Charlex zit niet stil en komt nu met de korte animatie One Rat Short. Wederom indrukwekkend.
03 Feb '11 - in Animation
door Patrick
ShapeShifter
Dreams, what are dreams? Das nog best een lastige vraag. Zijn het verlangens? In dit geval wel. Een knap stukje animatie..
09 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Meet Buck
Buck is een normale jongen. Althans, op zijn hertenhoofd na dan. Terwijl hij zijn middag gezellig met zijn meisje door wil brengen, denkt haar vader daar anders over. Zie hier de korte animatie Meet Buck!
09 Dec '10 - in Animation
door Patrick
Logorama
Hoe creatief kan een mens zijn. In de animatie 'Logorama' zien we in een kwartier de meest bekende logo's en merken tot leven komen. Logorama is tevens bekroond met een Academy Award voor beste short animatie.
29 Oct '10 - in Animation
door Patrick
Sintel
Na Big Buck Bunny en Elephants Dream is nu Sintel de laatste animatie gemaakt met behulp van de Blender Foundation en de open-source software Blender. Ik kan maar één ding zeggen. Impressive!
01 Oct '10 - in Animation
door Patrick
35mm
Best creatief. Neem 35 films en beeld die zo simpel mogelijk uit. De twee minuten durende korte animatie 35mm is het resultaat. Herken jij ze allemaal?
20 Jul '10 - in Animation
door Patrick
Beer Bottle Limbo
Mocht je deze zomer op vakantie door een animatie team verrast worden met een limbo uitdaging, kijk dan even om je heen of je deze man ziet. Zo ja, fles bier pakken en niet meedoen!
29 Jun '10 - in Cool
door Patrick
Fly Animated Short
De zomer staat voor de deur. Dat gaat niet alleen gepaard met zon, maar ook de wespen, bijen, muggen en vliegen komen ons weer eens pesten. Om alvast even te wennen, hierbij de korte animatie 'Fly'.
27 May '10 - in Animation
door Patrick
The Big Catch
Laten we onszelf eens verblijden met een kleine, maar toffe animatie. The Big Catch is het verhaal over een doorsnee middagje vissen, met een haai in de hoofdrol. Enjoy!
14 Apr '10 - in Animation
door Patrick
Meet Meline
Wat in eerste instantie een test zou moeten worden van een kleine 20 seconden is uiteindelijk een korte animatie geworden van ruim 6 minuten. Zie hier Meet Meline. Voor de liefhebbers hier tevens The Making Of.
11 Apr '10 - in Animation
door Patrick
Blind Spot
Je zou denken dat een camerasysteem in je winkel voor een boel veiligheid zorgt. Dan moet het alleen niet zo lopen als in de Award winnende animatie 'Blind Spot'.
23 Feb '10 - in Animation
door Patrick
Granny O'Grimm's Sleeping Beauty
Na 'The Lady and the Reaper' is het wederom tijd voor een geweldige Oscar genomineerde short animatie. Zie hier Granny O'Grimm's Sleeping Beauty.
09 Feb '10 - in Animation
door Patrick
The Lady And The Reaper
Er zijn maar weinig studio's die de kunsten van NMTrix kunnen overtreffen, maar toch zijn er nog genoeg andere animaties die in de prijzen vallen. Zie hier de oscar genomineerde animatie 'The Lady and the Reaper'.
06 Feb '10 - in Animation
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties