Zoekresultaten

Gezocht op: Vrachtwagen
Never Brake Check A Truck

Door frustratie voor een vrachtwagen vol in de remmen gaan is niet een al te best plan. Komt alleen maar gezeik van..
01 Apr '18 - in WTF!
door Patrick
Big Balls Truck Driver vs Bridge

Je moet toch een paar onwijze ballen hebben om je vrachtwagen over zo'n smal bruggetje te manoeuvreren? Lang leve Rusland..
06 Feb '18 - in WTF!
door Patrick
Turning Truck vs Parked Car

Met een grote vrachtwagen door smalle straatjes rijden is en blijft een beetje tricky. En al helemaal als je ook nog de hoek om moet..
29 Jan '18 - in WTF!
door Patrick
Drivers Keys Get Thrown Away After Late Overtake

Er zijn heel wat mensen die hun leven op het spel zetten door gevaarlijke inhaalacties. Deze vrachtwagen chauffeur nam maar gelijk het heft in eigen hand en gooide de autosleutels van de wegmisbruiker weg..
08 Sep '17 - in WTF!
door Patrick
Train vs Truck

Hier in Nederland hebben we er niet zo'n last van, maar in andere landen kunnen treinen behoorlijk lang zijn. En dus moet je met je vrachtwagen geduldig wachten tot zo'n gevaarte voorbij is. En dat is voor sommige best lastig..
31 Jul '17 - in WTF!
door Patrick
Car Dragged By Semi For Miles

Ik kan me goed voorstellen dat als je met een behoorlijke vrachtwagen een paaltje meepakt je er weinig van merkt. Maar een auto kilometers meeslepen? WTF!
21 Apr '17 - in WTF!
door Patrick
Mini Brake Test vs Truck

Vrachtwagenchauffeurs hebben het niet makkelijk. Met zo'n groot bakbeest is het op de weg geven en nemen. Invoegen gaat in dit geval niet al te soepel, maar om dan achteraf je Mini voor een vrachtwagen te gooien, en dan ook nog even een 'brake test' te doen, lijkt me niet een al te best idee..
17 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Shit Truck Explodes In Russia

Met een vrachtwagen vol stront door Rusland rijden is wellicht niet de meest perfecte baan. Maar een ding is zeker. Deze man heeft zonder twijfel een eerste klas schijtdag..
10 Aug '16 - in WTF!
door Patrick
Truck With 73, 5m Long Load vs Roundabout
Bepaalde dingen op plaats van bestemming krijgen is niet altijd even makkelijk. Neem deze vrachtwagen met een lading van ruim 73 meter lang. Met zo'n gevaarte is een simpele rotonde nog best een uitdaging..
23 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Real Life RC Volvo FMX 8 - 4 Year Old Sophie Brown
Kinderen zijn dol op op afstand bestuurbaar speelgoed. Ik ook trouwens, maar daar gaat het even niet om. De vier jarige Sophie Brown keer een controller in handen van een echte Volvo FMX 8 vrachtwagen. En ja, das best tof..
05 Dec '15 - in Cool
door Patrick
Mike Ryan 2015 Stunt Reel
Er zijn heel wat coureurs die aardig kunnen sturen, maar vlak stuntman en stuntco÷rdinator Mike Ryan niet uit. Mike's eigen speeltje is een Super-Turbo Castrol Freightliner. Geef de beste man een vrachtwagen en hij maakt er wat spectaculairs van..
19 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Amazing Truck Jump
Springen met een fiets, motor of auto okÚ, maar met een vrachtwagen? Ja, ook dat is geen probleem..
27 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Samsung Safety Truck
Een vrachtwagen inhalen is niet altijd even makkelijk. Op sommige wegen zie je met zo'n gevaarte voor je neus niks meer. Maar Samsung heeft daar een perfecte oplossing voor. De Safety Truck!..
15 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Migrants Calais To Dover
Je ziet het regelmatig op het nieuws, vrachtwagens vol met vluchtelingen die gepakt worden. Maar hoe komen die gasten nou onopgemerkt in zo'n vrachtwagen? Nou ja onopgemerkt?..
14 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Truck vs Car
Het valt niet mee om een grote vrachtwagen door het drukke verkeer te loodsen. Het lijkt wel of alle wegen met de dag smaller worden. En ja, dan neem je per ongeluk wel eens wat mee..
16 May '15 - in WTF!
door Patrick
Living Big In A Tiny House - House Truck Fantasy Castle
Mocht je ooit besluiten om in een 'camper' te gaan wonen, dan kan je twee dingen doen. Je koopt een nette camper, of je koopt een vrachtwagen en gaat zelf aan de slag. In het geval van Jola en Justin werd het optie twee. En hun 'Fantasy Castle' is nog best een knap staaltje huisvlijt..
08 Apr '15 - in Cool
door Patrick
New Motorcycle Rider vs Truck
Alle begin is moeilijk. Je mag dan wel een motorrijbewijs op zak hebben, maar dan begint het leren pas echt. En een ding is zeker, als er een vrachtwagen aan komt rijden, voortaan gewoon je rem ingedrukt houden..
04 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Roman Atwood - Crazy Plastic Ball Prank
Wil je je vriendin een keer goed in de maling nemen, en tevens je kinderen (en jezelf) een geweldige dag laten beleven? Laat een vrachtwagen plastic ballen komen en gooi je huis vol. Succes verzekerd!..
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Subaru Impreza vs Truck Stuck In Snow
Het is geen pretje als je met je vrachtwagen vast komt te staan in de sneeuw. Maar gelukkig zijn er altijd nog mensen, met de juiste wagen, die graag een handje helpen. Zoals deze Subaru Impreza rijder..
23 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
How Not To Unload A Truck..
Een pallet uit een vrachtwagen rijden kan iedereen wel. Maar als de behoorlijk zware pallet een eigen leven gaat leiden is het verstandig om de boel los te laten. Anders krijg je dit..
07 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Truck vs Car
Op een tweebaansweg bij een verkeerslicht met je auto tussen een vrachtwagen en een ambulance gaan staan lijkt een goed plan. Je bent immers met je Golf toch een stuk sneller weg dan die vrachtwagen. Maar de praktijk laat iets anders zien..
02 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Porsche Cayenne vs Truck
We hebben allemaal een hekel aan bumperklevers. Maar er zijn gevallen dat het niet echt de bedoeling is. Zoals met deze Porsche Cayenne. Dat je in een vrachtwagen weinig voelt als iemand je van achter aantikt lijkt me logisch, maar een auto van ruim 2200 kilo zou je toch moeten voelen. En al helemaal in dit geval..
29 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Train vs Semi
Vast komen te zitten op een spoorwegovergang is geen pretje. En al helemaal niet met een vrachtwagen. Je kan dan wel als machinist blijven toeteren, maar een kapotte vrachtwagen gaat zichzelf niet verplaatsen. En dan krijg je dit..
27 May '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Bike Draft 124 km/h
Fietsen is al zwaar zat, dus mocht je een keer de kans krijgen om achter een vrachtwagen wat extra snelheid te halen dan is het alleen maar goed voor je ego. Maar 124 km/h is en blijft erg snel op twee van die dunne bandjes..
18 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Blindspots Are Bigger Than You Think
Het verkeer is in zekere zin een spel. Je moet samen goed opletten anders gaat het simpelweg fout. De dode hoek van een auto is soms al eens lastig, maar met een vrachtwagen is het nog iets erger. Dus als je dan morgen met je fiets of brommer naast een vrachtwagen staat, let een beetje op. Ook een vrachtwagenchauffeur ziet niet alles..
20 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Car Loading Fail
Sommige acties zie je van mijlenver al aankomen. Deze handige Harry probeert met alle zorg een auto in een vrachtwagen te laden. Met een zelf gemaakte stellage moet dat geen probleem zijn toch?..
13 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Jet Engine Truck Inferno
Bij gebrek aan pk's kan je natuurlijk altijd nog een straalmotor op je vrachtwagen monteren. Klinkt geweldig, gaat als een speer, en je kan gelijk voor heel de buurt bbq'en..
31 Aug '13 - in Cool
door Patrick
Becx-TDS Racing - Semi Truck Drift Gymkhana, MAN TGS 18.1100
Ken Block is de Gymkhana expert bij uitstek. Maar er zijn natuurlijk meer mensen die met een auto, en in dit geval een vrachtwagen, overweg kunnen. We kijken even mee naar de 1100pk sterke MAN van Becx-TDS Racing..
29 Jun '13 - in Cool
door Patrick
How Not To Pull A Boat Out Of The Water
Als eigenaar van een behoorlijk jacht wil je ook wel eens ander water bekijken. Om zo'n bootje uit het water te halen heb je een aardige vrachtwagen nodig, en als die het zelfs niet lukt, dan moet er hulp komen. Maar of je daar wijzer van wordt..
23 Jun '13 - in WTF!
door Patrick
Truck Unloading Level: Asian
Een vrachtwagen afgeladen met hout kan wat tijd kosten om die op een nette manier uit te laden. Al doet deze Chinees dat op een zeer vlotte manier..
20 Mar '13 - in Cool
door Patrick
Volvo FH Truck CW-EB (Collision Warning With Emergency Brake)
Nog even en we hoeven in de auto nergens meer over na te denken. Al is het nieuwe CW-EB (Collision Warning Emergency Brake) systeem van Volvo best opmerkelijk. Een aantal jaar terug ging het tijdens een presentatie niet al te best, maar het systeem in deze FH vrachtwagen werkt zo te zien perfect..
20 Jan '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Truck vs Wind
Dat een beetje vrachtwagen een stuk gevoeliger is voor wind hoef ik niemand uit te leggen. En dat kan best nog eens gevaarlijk uitpakken..
05 Dec '12 - in WTF!
door Patrick
Skilled Truck Driver
Een vrachtwagen laden klinkt makkelijker dan het soms daadwerkelijk is. Deze beste man heeft er totaal geen moeite mee..
12 Nov '12 - in Cool
door Patrick
Tow Truck Problem..
Het is ellendig als je met je vrachtwagen met pech komt te staan in de sneeuw. Gelukkig is er altijd nog de hulpdienst om je een handje te helpen. Althans..
02 Apr '12 - in WTF!
door Patrick
Truck Fail Compilation
Of je nou met een pick-up rijdt of een vrachtwagen, er kan altijd wel iets misgaan. Is het niet je eigen schuld, dan zorgt een ander er wel voor. Zie hier een compilatie missers..
13 Sep '11 - in WTF!
door Patrick
Close Call..
Wanneer je op de weg een vrachtwagen in gaat halen is het wel even oppassen geblazen. Je moet immers wel de ruimte hebben om het daadwerkelijk te doen. Of een snellere auto kopen..
31 May '11 - in WTF!
door Patrick
Roof Jump
Je moet toch wat als je jezelf verveeld. Laten we eens van het dak achter in een vrachtwagen springen. Klinkt simpel toch? Althans...
14 May '11 - in WTF!
door Patrick
Hummer vs Truck
En we hebben weer een vrachtwagen die niet van zijn plek wil. Deze keer geen Q7 of een Impreza die te hulp schiet, maar een Hummer. What's next?
23 Dec '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Honda Civic vs Truck
Na uren, dagen, maanden werk is eindelijk je Honda Civic klaar. Nu alleen nog even de vrachtwagen in en hij kan binnenkort stralen op een meeting. Althans..
22 Jul '10 - in WTF!
door Patrick
Driving School
Met een vrachtwagen rijden vergt de nodige skills. Nou leren we dat hier in Nederland op een geduldige manier, en mocht je een foutje maken is er niets aan de hand. In sommige landen leren ze dat op een andere manier..
18 Apr '10 - in WTF!
door Patrick
Hot Scooter Flamethrower
Of je nou op de fiets zit of met de vrachtwagen bent, 'bumperklevers' zijn ruk. Deze beste man heeft daar een oplossing voor gevonden. Legaal zal het nooit worden, maar effectief is het zeker wel.
25 Mar '10 - in WTF!
door Patrick
Postal Service
Mocht je pas wat leuks hebben besteld in het land van de reizende zon, dan hoop ik dat ze het goed hebben verpakt. Als deze snuiter je pakketje in de vrachtwagen had liggen wens ik je veel succes.
31 Aug '09 - in WTF!
door Patrick
Truck Ad
Hoe ellendig is het als er een vrachtwagen voor je deur parkeert en je hele uitzicht verpest. Je kan je er natuurlijk druk om maken, maar je kan er ook creatief mee omspringen.
16 Feb '09 - in Humor
door Patrick
Impreza STI Unloading
Zo, eindelijk is het zover. Met veel pijn en moeite een nette Subaru Impreza STI gevonden met een klein beetje schade. Nu alleen nog voorzichtig van de vrachtwagen af de garage in..
22 Oct '08 - in WTF!
door Patrick
Killawatt
Gametime! Laten we eens een lekker simpel 'niet over nadenken' spel doen. Stapel zoveel mogelijk speakers op de vrachtwagen zonder er een paar te laten vallen. Score's in de comments. Game on!
27 Apr '08 - in Games
door Patrick
Carlsberg Incident
Een ongeluk is nooit leuk. En al helemaal niet als het gaat om een vrachtwagen vol overheerlijk Carlsberg. Een normaal mens zou denken, 'hoe zou het met de chauffeur zijn? Maar nee, sommige vinden de lading veel interessanter.
26 Jan '08 - in WTF!
door Patrick
Highway Turn
Ik snap best dat je als vrachtwagenchauffeur soms wat verkeersregels aan je laars lapt als het even makkelijk uitkomt. Het is niet goed, maar met zo'n vrachtwagen manoeuvreer je niet zo makkelijk. Al zijn er natuurlijk altijd gasten die het overdrijven. Waanzin!
15 Nov '07 - in WTF!
door Patrick
Naked Truck
Een beetje vrachtwagen chauffeur is de laatste tijd van alle gemakken voorzien. Van navigatie tot airco en ga zo maar door. Al zijn er genoeg chauffeurs die al die extra's gewoon overbodig vinden. Zoals deze.
22 Jul '07 - in WTF!
door Patrick
Road Train
Vaak zien we grote vrachtwagens maar als een last op de snelweg, al zijn die er gewoon voor om ons dagelijks te voorzien van brandstof, bloemen, eten en ga zo maar door. Nu zijn we onderhand gewend dat in Amerika alles groter en 'beter' is, maar AustraliŰ kan er ook wat van. Want zeg nou eerlijk, dit is pas een vrachtwagen.
25 Jun '07 - in Cool
door Patrick

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties